The wishlist name can't be left blank

Picior de masa Austin HIGH P

Producator: Trendexpress

Varianta pentru bar, cafenea sau terasa a piciorului de masa Austin P, modelul Austin HIGH P este un picior inalt special creat pentru seturile de bar. Compozitia si design-ul sau il recomanda pentru o diversitate de blaturi de masa precum cele din lemn masiv, furniruite sau multiplex. Picioarele de masa Austin HIGH P pot fi, de asemenea, asociate cu scaune de bar tapitate, din lemn masiv sau cu schelet metalic.
Piciorul de masa bar Austin este compus din doua parti: Baza de masa in forma patrata cu dimensiunea de 44x44 cm, realizata prin turnare din  fontasi coloana de masa, aceasta fiind realizata din teava de otel, ambele vopsite in camp electrostatic in culoarea negra. Piciorul este prevazut in partea de jos cu picioruse din plastic reglabile pe inaltime.
Se preteaza pentru utilizarea lui la interior in restaurante, cafenele, cluburi, baruri, hoteluri, cantine si multe altele.

Pret in functie de cantitate (euro fara TVA)
104 89
94
- +
Mai multe informații
Brand Trend Express
Tip locatie Bar / Pub, Bistro, Cafenele, Cantine, Catering, Cluburi, Cofetarii/Patiserii, Fast-Food/Foodcourt-uri, Gradinite/Spatii de joaca, Hoteluri, Institutii publice, Lounge, Office, Receptii, Restaurante, Sali asteptare, Sali conferinta, Sali evenimente/nunti, SPA/Piscine, Terase
Functionalitati Inalte de bar
Lungime baza 44
Latime baza 44
Inaltime 110
Diametru baza 0
Blat rotund admis 0
Blat patrat/dretpunghiular admis 90x90
Materiale Metal
Produse complementare
 1. Blat de masa Werzalit White
  Detalii
  Blat de masa Werzalit White
 2. Blaturi de masa Werzalit Ex Works
  Detalii
  Blaturi de masa Werzalit Ex Works
 3. Blaturi de masa pal melaminat
  Detalii
  Blaturi de masa pal melaminat
Top