Mobilier Spa/Piscine

Filtrează după
Forma
Tip Blaturi
Brate
Functionalitati
Materiale
Tip locatie
Brand
Stil
Informatii produse
produse/pagină
Setați descendent
produse/pagină
Setați descendent

Mobilier piscine si SPA

Amenajeaza-ti din timp locatia pentru sezonul estival cu modelele noastre de mobilier pentru piscine si SPA. Toate produsele au fost testate si realizate din materiale atent selectionate. Printre principalele caracteristici si beneficii ale acestor piese de mobilier, se numara: rezistenta in timp, durabilitate in fata radiatiilor UV, materiale solide, dar si sisteme antiderapante si antialunecare pentru un plus de siguranta si confort.

Seturi de mobilier SPA si piscine

Seturile noastre de mobilier sunt ideale pentru amenajarea piscinelor si zonelor exclusiviste de SPA. De regula, un set contine o masa, care poate sa fie extensibila, dar si 4 scaune sau fotolii confectionate din aluminiu sau alte materiale rezistente in timp. De asemenea, poti sa concepi propriul tau set, alegand mesele, scaunele sau canapelele de care ai nevoie din categoria noastra de mobilier piscine.

Mese pentru piscine

Mesele reprezinta o piesa care nu trebuie sa lipseasca din preajma piscinelor. Acestea sunt confectionate din materiale precum aluminiu, otel, sticla si contribuie la formarea unui design minimalist, elegant si cat se poate de relaxant.

Scaune pentru piscine

Din jurul unei piscine nu ar trebui sa lipseasca scaunele. Fie ca vrei sa pui bazele unui spatiu de luat masa sau de recreere, acestea trebuie sa prezinte picioare antiderapante pentru a limita orice riscuri. De asemenea, multe dintre modelele noastre de scaune pot fi stivuite usor pentru a asigura o mai buna depozitare in timpul iernii si nu numai.

Canapele si fotolii pentru SPA si piscine

Fotoliile special concepute pentru exterior pot forma un spatiu deosebit de relaxare, pe marginea piscinei, intr-un loc umbros. Piesele noastre sunt cunoscute pentru gradul ridicat de confort, dar si pentru nivelul superior de rezistenta. Acest lucru se datoreaza materialelor care stau la baza captuselilor, cadrelor din fibra de sticla sau polipropilena, fiind o investitie de lunga durata.

Daca esti in cautarea unor seturi de mobilier piscine, mobilier SPA sau piese individuale pentru amenajare, nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informatii. De asemenea, consulta portofoliul nostru pentru inspiratie in ceea ce priveste amenajarea piscinelor si a zonelor de SPA.

Top