The wishlist name can't be left blank

Canapele si banchete

Canapele si banchete HORECA

Interioarele cafenelelor, barurilor sau spatiilor lounge nu ar fi complete in lipsa canapelelor si banchetelor confortabile. In gama noastra vei gasi cele mai elegante si durabile modele de canapele clasice sau moderne, canapele pentru bar, banchete si canapele modulare, canapele cu brate sau canapele pentru terasa.

Pentru amenajarile clasice poti merge pe celebra canapea Chesterfield, care ofera spatiilor acel aer elegant, iar pentru locurile unde optimizarea spatiului este o prioritate, banchetele si canapelele modulare reprezinta cheia amenajarii de succes.

Canapele bar

Pentru barurile moderne, pentru a pune accent pe design si functionalitate, recomandam canapele pentru baruri cu tapiterii si forme indraznete, elemente care vor scoate din anonimat orice spatiu interior. Ai posibilitatea de a personaliza spatiul prin alegerea tapiterie si a finisajelor preferate.

Contacteaza un reprezentant Trend Furniture pentru o oferta personalizata. Daca ai nevoie de servicii personalizate pentru o amenajare, nu ezita sa ne contactezi, fie prin intermediul formularului de contact, fie ne poti apela. Vezi in Portofoliu lucrarile noastre de amenajare a spatiilor Horeca.

produse/pagină
Filtrari
Setați descendent
 1. Canapea Log 368
  Detalii

  Canapea Log 368

 2. Canapea Dowel
  Detalii

  Canapea Dowel

 3. Bancheta modulara Lyon
  Detalii

  Bancheta modulara Lyon

 4. Canapea Kami Yon
  Detalii

  Canapea Kami Yon

 5. Canapea Happylife
  Detalii

  Canapea Happylife

 6. Canapea Cosmopolitan
  Detalii

  Canapea Cosmopolitan

 7. Canapea Chesterfield 2 locuri
  Detalii

  Canapea Chesterfield 2 locuri

 8. Canapea Chesterfield 3 locuri
  Detalii

  Canapea Chesterfield 3 locuri

produse/pagină
Filtrari
Setați descendent
Top