Receptii

Receptii la comanda

O receptie lucrata la comanda, dupa specificatiile clientului, va fi un punct de referinta pentru profesionalismul si calitatea serviciilor oferite, si se va potrivi perfect cu personalitatea si identitatea afacerii. Receptia este locul in care clientii si partenerii sunt intampinati de catre personal, iar prima impresie conteaza si poate face o diferenta majora in ochii acestora. O receptie este bine amenajata atunci cand fiecare element, de la mobilierul atent ales si iluminarea subtila, pana la finisajele deosebite si designul personalizat, contribuie la crearea unei atmosfere de neuitat.

Citeste mai mult

Proiectare si amenajare receptie

Specialistii Trend Furniture se vor ocupa integral de transformarea spatiilor de primire a clientilor, iar receptia din cladire va fi adaptata la nevoile si imaginea afacerii tale. Fie ca este vorba despre o receptie hotel, o receptie SPA, o receptie in cadrul unei institutii, al unui restaurant sau orice alt spatiu HoReCa, ne asiguram ca prima impresie pe care o oferi clientilor este una memorabila.

Suntem dedicati livrarii la timp a mobilierului si respectam bugetul stabilit in cadrul discutiilor. Lucram cu atentie la fiecare etapa a proiectului pentru a ne asigura ca vei fi complet multumit de piesele de mobilier receptie personalizat si comunicam intotdeauna cu tine despre eventualele modificari care pot aparea in proces.

Cu ani de experienta in proiectarea si amenajarea receptiilor, suntem echipa potrivita pentru a te ghida prin proces si a-ti oferi solutii creative si practice. Totodata, iti punem la dispozitie o gama variata de mobilier hotel, mobilier institutii publice si mobilier restaurant pentru a crea amenajari HoReCa asa cum iti doresti. In cazul spatiilor de cazare, al institutiilor sau cabinetelor, poti adapta receptiile pentru acomodarea clientilor in asteptare cu modelele de scaune hotel, scaune lemn masiv, scaune tapitate, masute de cafea si mese de interior din catalogul disponibil pe site.

Avantaje receptie pe comanda de la Trend Furniture

  • Design personalizat: receptiile noastre la comanda sunt create pentru a reflecta cu precizie stilul, valorile si identitatea afacerii tale. Specialistii Trend Furniture vor colabora cu tine pentru a dezvolta un design unic, care sa creeze o experienta deosebita pentru toti cei care ajung sa-ti vada receptia. Pentru a te convinge si a gasi inspiratie, te invitam sa descoperi proiectele noastre de suflet din Portofoliu.
  • Spatiu optimizat: o receptie la comanda este lucrata cu precizie in functie de masuratorile de la fata locului. Acest lucru este esential atat pentru optimizarea spatiului disponibil, cat si pentru a te asigura ca receptia va indeplini toate functiile de care ai nevoie pentru intampinarea clientilor (furnizarea de informatii, depozitarea aparaturii si produselor de birotica si papetarie, prezentarea anumitor servicii, registratura, preluarea apelurilor, amenajarea spatiilor pentru personal etc.).
  • Mobilier de calitate: folosim cele mai bune materiale si finisaje pentru a garanta ca receptia va rezista in timp si va pastra un aspect proaspat si elegant, cum ar fi lemn masiv, sticla sau marmura. Ne asiguram ca mobilierul si detaliile sunt durabile si pot rezista la uzura zilnica. Spre exemplu, o receptie din Corian poate fi usor intretinuta si prezinta un aspect modern, in pas cu ultimele tendinte. De asemenea, iluminarea corecta poate schimba complet atmosfera unei receptii, iar noi iti punem la dispozitie o gama diversa de solutii personalizate de iluminare, pentru ca ambianta creata sa fie desavarsita si practica.
  • Eficienta sporita: intelegem ca o receptie nu trebuie doar sa arate bine, ci si sa functioneze eficient. Proiectam fiecare detaliu pentru a asigura o circulatie lina din punct de vedere administrativ, o gestionare usoara a informatiilor si un mediu de lucru organizat pentru personalul tau.

Vezi pe site intreaga colectie de baruri si receptii la comanda. Daca te-am convins sau inca ai nelamuriri, contacteaza-ne si hai sa discutam impreuna despre proiectul la care visezi!

Citeste mai putin
Filtrează după
Forma
Functionalitati
Materiale
Tip locatie
Brand
Stil
produse/pagină
Setați descendent
produse/pagină
Setați descendent
Top