The wishlist name can't be left blank

Mobilier Conferinta

Mobilier pentru sali de conferinta

Transformam salile de conferinte in spatii prielnice intalnirilor de afaceri prin cateva elemente cheie: confort, flexibilitate si durabilitate. Cele mai rezistente scaune pliante sau suprapozabile cu tapiterie pe sezut si spatar, mese pliabile evenimente cu blat din placaj si cadru metalic, tablite sau conectori pentru scaune, si multe alte accesorii pot fi gasite in gama Trend Furniture - mobilier pentru sali de conferinta.

Scaunele de conferinta sunt prevazute cu burete profesional acoperit cu tapiterie de inalta calitate, in culori si modele variate, iar cadrul metalic vopsit asigura o robustete ridicata in fata traficului intens. Scaunele pliante si suprapozabile, precum si mesele de conferinta pliante pot fi depozitate si transportate cu ajutorul carucioarelor speciale.

Mobilier pentru sali de training si sali de meeting

Pentru salile mici de sedinte recomandam atat mese pliante, cat si mese cu blat din sticla si schelet metalic in combinatie cu scaune moderne, cu sau fara rotile, scaune din tehnopolimer sau policarbonat capitonat. Salile mari care gazduiesc diverse prelegeri sau evenimente business sunt cadrele ideale pentru scaunele pliante si suprapozabile echipate cu tablita pentru notite si conectori.

produse/pagină
Filtrari
Setați descendent
 1. Cordiale Welcome- luminos
  Detalii

  Cordiale Welcome- luminos pentru sali conferinta

 2. Pupitru luminos Swish
  Detalii

  Pupitru luminos Swish pentru sali conferinta

 3. Display City
  Detalii

  Display City pentru sali conferinta

 4. Lampa tavan Molly
  Detalii

  Lampa tavan Molly pentru sali conferinta

 5. Masa luminoasa ED
  Detalii

  Masa luminoasa ED pentru sali conferinta

 6. Lampa Cono
  Detalii

  Lampa Cono pentru sali conferinta

produse/pagină
Filtrari
Setați descendent
Top