The wishlist name can't be left blank

Baruri si retrobaruri

Baruri si retrobaruri la comanda

Adesea, un bar de interior este elementul principal dintr-o locatie HoReCa, avand o amplasare centrala si functionalitati multiple. De aceea, specialistii Trend Furniture iti pun la dispozitie baruri luminoase sau retrobaruri, prevazute cu elemente distinctive precum lumini ambientale, finisaje deosebite, panouri tapitate, materiale speciale si alte elemente specifice. Le poti amenaja prin includerea unor scaune inalte de bar, canapele bar, scaune club, mese inalte de bar si alte piese de mobilier bar care iti fac cu ochiul din oferta noastra de pe site.

Citeste mai mult

Proiectare si amenajare bar interior si exterior

Daca visezi la un bar unic, care sa se potriveasca perfect stilului si viziunii tale de business, suntem aici pentru a face acest lucru sa devina realitate. La Trend Furniture suntem specializati in proiectarea si amenajarea de mobila bar si spatii deosebite, atat in interior, cat si in aer liber. Oferim solutii de mobilier bar personalizat pentru a transforma orice locatie (hotel, restaurant, cafenea, club, bistro, bar, cofetarie) intr-un spatiu elegant si confortabil.

Pentru terase si curti exterioare, avem proiecte de design pentru bar exterior custom made realizat din materiale rezistente la intemperii si trafic intens. Punem la dispozitie o gama diversificata de mobilier bar terasa, cum ar fi blaturi Corian, scaune si mese de exterior, picioare masa bar si blaturi de mese in diferite stiluri de amenajare.

Avantaje bar custom made Trend Furniture

 • Design original: un bar custom made permite creativitatea neingradita, ceea ce inseamna ca poti obtine un design cu adevarat unic care sa se potriveasca locatiei tale. Poti alege materiale, forme, culori si detalii care sa reflecte exact viziunea ta. Pentru a te convinge si a gasi inspiratie, te invitam sa descoperi proiectele noastre de suflet din Portofoliu.
 • Spatiu optimizat: un bar la comanda este confectionat cu precizie in functie de masuratorile de la fata locului. Acest lucru este esential pentru barurile din locatii mici (cafenea, bistro, cofetarie) sau pentru spatii cu forme neobisnuite, unde mobila standard ar putea sa dea batai de cap celor care se ocupa de design.
 • Mobilier de calitate: folosim cele mai bune materiale si lucram cu specialisti priceputi pentru a crea mobilier de bar durabil si elegant. De la blaturi din lemn masiv pana la picioare de mese de bar deosebite, fiecare detaliu este important pentru noi.
 • Functionalitate sporita: poti sa-ti personalizezi barul pentru a se potrivi nevoilor personalului tau. De exemplu, poti sa adaugi zone de depozitare, spatii pentru frigider, sisteme de iluminare inteligente sau orice alta functionalitate dorita.

Vezi pe site intreaga colectie de baruri si receptii la comanda. Daca te-am convins sau inca ai nelamuriri, contacteaza-ne si hai sa discutam impreuna despre proiectul la care visezi!

Citeste mai putin
produse/pagină
Filtrari
Setați descendent
 1. Bar luminos Hangar60
  Detalii

  Bar luminos Hangar60

 2. Cordiale Corner- luminos
  Detalii

  Cordiale Corner- luminos

 3. Bar luminos Cordiale
  Detalii

  Bar luminos Cordiale

 4. Bar luminos Marvy
  Detalii

  Bar luminos Marvy

 5. Masa multifunctionala Splay
  Detalii

  Masa multifunctionala Splay

 6. Jumbo Corner luminos
  Detalii

  Jumbo Corner luminos

 7. Bar luminos Jumbo
  Detalii

  Bar luminos Jumbo

 8. Break Line luminos
  Detalii

  Break Line luminos

 9. Break Corner luminos
  Detalii

  Break Corner luminos

 10. Break Bar lumninos
  Detalii

  Break Bar lumninos

 11. Bar luminos Ice
  Detalii

  Bar luminos Ice

 12. Bar luminos Snack
  Detalii

  Bar luminos Snack

produse/pagină
Filtrari
Setați descendent
Top