The wishlist name can't be left blank

Canapele de terasa

Canapele terasa

O canapea de terasa oferă un plus de relaxare clienților, indiferent de sezon și de locație. Canapelele pentru terasă explorează o nouă cale de design care formează un dialog între timp, formă și spațiu. Acestea au un design extravagant, avangardist, cu linii unice și curbate, care oferă mișcare și vivacitate produselor. Canapelele de terasă pot oferi un plus de relaxare clienților tăi, deoarece sunt piese de mobilier confortabile care se integrează perfect în decorul unei terase, grădini de vară sau piscine.

Citește mai mult

Aducem mai aproape de voi câteva din cele mai durabile și confortabile canapele terasa de exterior. Fiecare decizie pe care o luăm ca furnizor de mobilier pentru HoReCa, de la produsele inovative pe care le comercializăm și până la experiența voastră privind achiziția, susține misiunea noastră de a îmbunătății viața clienților ce vă trec pragul.

Cum se intretine o canapea terasa?

Așadar, în colecția noastră de canapele pentru terase, gradini de vară sau piscine ori centre SPA, gasiți o gamă de produse ce vor fi mereu curate, uscate și gata de utilizare. Calitatea materialelor din care sunt fabricate vă permit să:

 • curatati canapelele exterioare de fiecare dată când este necesar,
 • uscați imediat pernele ce oferă un confort sporit utilizatorului atunci cand ploaia sau roua dimineții le udă,
 • vă bucurați de canapelele de pe terasă și in anii următori. Husele și materialele ce acoperă structura sunt rezistente la rezele UV și intemperii (deci culoarea nu se va decolora).

Colecțiile noastre de mobilier terasa, respectiv canapele de terasa, au la baza experiența noastră de durată în amenajarea teraselor și a spațiilor HoReCa în general. Realizate din materiale viabile și cu finisaje remarcabile, canapelele de terasă oferite de Trend Furniture promit durabilitate și asigură realizarea unei amenajarii unice, proprii.

Din ce colectie poti alege o canapea pentru terasa?

Dacă esti în căutarea unor canapele pentru terasă care să se potrivească oricarui stil de amenajare, canapeaua Reva este pentru tine. Liniile simple și minimaliste de design, precum și forma sa elegantă te vor ajuta să aduci un sens amenajării și să oferi o senzație de prospețime.

Te gândești la un plus de relaxare pentru oaspeții tăi? Îți propunem canapeaua modulara Komodo. Aceasta este una dintre preferatele noastre! Cu un design inspirat din natură - ramurile copacilor, canapeaua Komodo este un sistem modular tapițat, realizat din rașini și fibră de sticlă pentru utilizarea la exterior, oferind o flexibilitate excelentă. Poate fi configurată in funcție de propriile nevoi, iar varietatea de culori disponibile vă permit să creați amenajarea pe care o doriți.

Atunci cand spațiul nu vă permite să amenajați terasa, gradina de vară sau zona de lângă piscină cu o serie de canapele terasa de dimensiuni generoase, dar va doriți totuși un design mai aparte, modelele și piesele realizate din polipropilena/policarbonat precum: canapea terasa Coccolona, bancheta Amore, sunt minunate. Realizate din materiale rezistente, deloc pretențioase și disponibile în culori variate, aceste canapele de exterior pot fi ușor asortate cu fotolii de terasa si mese de terasa moderne, sau pot fi incluse ca acente sau completari în seturi de terasa.

Vezi intreaga gama de canapele terasa de la branduri indragite, precum: Slide, Nardi, Pedrali, Ezpeleta, SCAB-Design.

Specificații și caracteristici tehnice canapele de terasa

Canapelele noastre de terasă fac parte din categoria de produse premium, sunt modulare și sunt realizate din materiale durabile: polietilenă, polipropilenă, sau din tehnopolimer - ceea ce le face foarte rezistente la trafic intens, intemperii și raze UV. Canapelele noastre se pot adapta diferitelor gusturi, cerințe, spații și amenajări. De asemenea, ele se pot comanda în diferite culori, în diferite finisaje (lăcuite sau mate de exemplu), de dimensiuni și forme diferite (2, 3, 4, 5 locuri) sau în varianta luminoasă, cum este bancheta Wave.

De asemenea, fiind create pentru uzul contractual, traficul intens, o parte din canapelele de terasă regăsite în colecția noastră au spătarul și mânerele detașabile, sunt echipate cu picioare anti-alunecare și au incluse seturi de perne - accesorii ce cresc confortul clienților voștri. Canapelele pentru terasă din portofoliul nostru sunt foarte rezistente, solide, stabile și aduc un plus de valoare localului/business-ului vostru.

Daca ai nevoie de servicii personalizate pentru amenajarea unei terase, nu ezita sa ne contactezi, fie prin intermediul formularului de contact, fie ne poti apela. Vezi in Portofoliu lucrarile noastre de amenajare a spatiilor Horeca.

Citește mai puțin
produse/pagină
Filtrari
Setați descendent
 1. Canapea lounge David
  Detalii

  Canapea lounge David

 2. Arki-sofa plus
  Detalii

  Arki-sofa plus

 3. Arki-sofa plus
  Detalii

  Arki-sofa plus

 4. Flap - element terminal stanga
  Detalii

  Flap - element terminal stanga

 5. Canapea lounge Calpi
  Detalii

  Canapea lounge Calpi

 6. Bancheta terasa Accor
  Detalii

  Bancheta terasa Accor

 7. Canapea lounge Ramblas
  Detalii

  Canapea lounge Ramblas

 8. Canapea Key West
  Detalii

  Canapea Key West

 9. Canapea Aria
  Detalii

  Canapea Aria

 10. Canapea Hug
  Detalii

  Canapea Hug

 11. Pouf Marine
  Detalii

  Pouf Marine

 12. Element central Marine
  Detalii

  Element central Marine

 13. Element de colt Marine
  Detalii

  Element de colt Marine

 14. Fotoliu Marine
  Detalii

  Fotoliu Marine

 15. Baldachin Komodo Ombra 4
  Detalii

  Baldachin Komodo Ombra 4

 16. KOMODO BED
  Detalii

  KOMODO BED

 17. Komodo Ombra 2
  Detalii

  Komodo Ombra 2

 18. Komodo Ombra 3
  Detalii

  Komodo Ombra 3

 19. Lisa Sofa Filo
  Detalii

  Lisa Sofa Filo

 20. Sofa Lisa Club
  Detalii

  Sofa Lisa Club

 21. Canapea Reva
  Detalii

  Canapea Reva

 22. Banca WOW
  Detalii

  Banca WOW

 23. Canapea Biophilia
  Detalii

  Canapea Biophilia

 24. Canapea modulara Komodo 5
  Detalii

  Canapea modulara Komodo 5

 25. Perna Plus Air 636.3
  Detalii

  Perna Plus Air 636.3

 26. Canapea Plus Air 636
  Detalii

  Canapea Plus Air 636

 27. Canapea luminoasa Ypsilon
  Detalii

  Canapea luminoasa Ypsilon

 28. Bancheta Wave
  Detalii

  Bancheta Wave

 29. Canapea Rap
  Detalii

  Canapea Rap

 30. Scaun lounge Low Lita Love
  Detalii

  Scaun lounge Low Lita Love

 31. Canapea Kami Yon
  Detalii

  Canapea Kami Yon

 32. Canapea Happylife
  Detalii

  Canapea Happylife

 33. Canapea Blossy 1553
  Detalii

  Canapea Blossy 1553

 34. Bancheta Amore
  Detalii

  Bancheta Amore

 35. Bancheta Amelie 1251
  Detalii

  Bancheta Amelie 1251

 36. Scaun Amelie Duetto 1209
  Detalii

  Scaun Amelie Duetto 1209

 37. Canapea terasa Coccolona
  Detalii

  Canapea terasa Coccolona

produse/pagină
Filtrari
Setați descendent
Top