Canapele de terasa

Filtrează după
Brate
Functionalitati
Materiale
Tip locatie
Brand
Stil
Informatii produse
produse/pagină
Setați descendent
produse/pagină
Setați descendent

Canapele terasă

Ofera un plus de relaxare clienților prin prezența canapelelor de terasă. Canapelele pentru terasă explorează o nouă cale de design care formează un dialog între timp, formă și spațiu. Acestea au un design extravagant, avangardist cu linii unice și curbate, care oferă mișcare și vivacitate produselor. Canapelele de terasă pot oferi un plus de relaxare clienților tăi, deoarece sunt piese de mobilier confortabile care se integrează perfect în decorul unei terase, grădini de vară sau piscine.

Specificații canapele terasă

Canapelele de terasă premium sunt modulare și sunt realizate din polietilenă, polipropilenă, sau din tehnopolimer, fiind foarte rezistente la trafic intens, intemperii și raze UV. Așadar, canapelele se pot adapta diferitelor gusturi, cerințe, spații și amenajări. De asemenea, ele se pot comanda în diferite culori, în varianta lăcuită sau în varianta luminoasă, cum este bancheta Wave. Canapelele pentru terasa Trend Furniture sunt foarte rezistente, solide, stabile și transmit un aer sofisticat. Avem și modele de canapele cu spătarul și mânerele detașabile sau echipate cu picioare anti-alunecare, care au incluse și seturi de perne, cum este canapeaua modulara Komodo.

Pentru un set complet de terasă, vezi și mobilierul de terasă disponibil. Daca ai nevoie de servicii personalizate pentru amenajarea unei terase, nu ezita sa ne contactezi, fie prin intermediul formularului de contact, fie ne poti apela. Vezi in Portofoliu lucrarile noastre de amenajare a spatiilor Horeca.

Top