Canapele de terasa

Canapele terasă

O canapea de terasă oferă un plus de relaxare clienților, indiferent de sezon și de locație. Canapelele pentru terasă explorează o nouă cale de design care formează un dialog între timp, formă și spațiu. Acestea au un design extravagant, avangardist cu linii unice și curbate, care oferă mișcare și vivacitate produselor. Canapelele de terasă pot oferi un plus de relaxare clienților tăi, deoarece sunt piese de mobilier confortabile care se integrează perfect în decorul unei terase, grădini de vară sau piscine.

Citește mai mult

Aducem mai aproape de voi câteva din cele mai durabile și confortabile canapele de exterior.
Fiecare decizie pe care o luăm ca furnizor de mobilier pentru HoReCa, de la produsele inovative pe care le comercializăm și până la experiența voastră privind achiziția, susține misiunea noastră de a îmbunătății viața clienților ce vă trec pragul.

Cum se intretine o canapea terasa?

Așadar, în colecția noastră de canapele pentru terase, gradini de vară sau piscine ori centre SPA, gasiți o gamă de produse ce vor fi mereu curate, uscate și gata de utilizare. Calitatea materialelor din care sunt fabricate vă permit să:

  • - curatati canapelele exterioare de fiecare dată când este necesar,
  • - uscați imediat pernele ce oferă un confort sporit utilizatorului atunci cand ploaia sau roua dimineții le udă,
  • - vă bucurați de canapelele de pe terasă și ăn anii următori. Husele și materialele ce acoperă structura sunt rezistente la rezele UV și intemperii (deci culoarea nu se va decolora).

Colecțiile noastre de mobilier de terasă, respectiv canapele de terasă, au la baza experiența noastră de durată în amenajarea teraselor și a spațiilor HoReCa în general. Realizate din materiale viabile și cu finisaje remarcabile, canapelele de terasă oferite de TREND FURNITURE promit durabilitate și asigură realizarea unei amenajarii unice, proprii.

Din ce colectie poti alege o canapea de terasa?

Dacă esti în căutarea unor canapele pentru terasă care să se potrivească oricarui stil de amenajare, canapeaua Reva este pentru tine. Liniile simple și minimaliste de design, precum și forma sa elegantă te vor ajuta să aduci un sens amenajării și să oferi o senzație de prospețime.

Te gândești la un plus de relaxare pentru oaspeții tăi? Îți propunem canapeaua modulara Komodo. Aceasta este una dintre preferatele noastre! Cu un design inspirat din natură - ramurile copacilor, canapeaua Komodo este un sistem modular tapițat, realizat din rașini și fibră de sticlă pentru utilizarea la exterior, oferind o flexibbilitate excelentă. Poate fi confirgurată in funcție de propriile nevoie, iar varietatea de culori disponibile vă permit să creați amenajarea pe care o doriți.

Atunci cand spațiul nu vă permite să amenajați terasa, gradina de vară sau zona de lângă pișcină cu o serie de canapele de dimensiuni generoase, dar va doriți totuși un design mai aparte, modelele și piesele realizate din polipropilena/policarbonat precum: canapea terasa Coccolona, bancheta Amore sau bancheta modulara Wheely, sunt minunate. Realizate din materiale rezistente, deloc pretențioase și disponibile în culori variate, aceste canapele de exterior pot fi ușor asortate cu fotolii de terasa si mese de terasa moderne, sau pot fi incluse ca acente sau completari în seturile de terasa.

Specificații și caracteristici tehnice generale ale canapelelor de terasă

Canapelele noastre de terasă fac parte din categoria de produse premium, sunt modulare și sunt realizate din materiale durabile: polietilenă, polipropilenă, sau din tehnopolimer - ceea ce le face foarte rezistente la trafic intens, intemperii și raze UV. Canapelele noastre se pot adapta diferitelor gusturi, cerințe, spații și amenajări. De asemenea, ele se pot comanda în diferite culori, în diferite finisaje (lăcuite sau mate de exemplu), de dimensiuni și forme diferite (2, 3, 4, 5 locuri) sau în varianta luminoasă, cum este bancheta Wave. De asemenea, fiind create pentru uzul contractual, traficul intes, o parte din canapelele de terasă regăsite în colecția noastră au spătarul și mânerele detașabile, sunt echipate cu picioare anti-alunecare și au incluse  seturile de perne - accesorii ce cresc confortul clienților voștri. 

Canapelele pentru terasă din portofoliul nostru sunt foarte rezistente, solide, stabile și aduc un plus de valoare localului/business-ului vostru.

Pentru un set complet de terasă, vezi și mobilierul de terasă disponibil. Daca ai nevoie de servicii personalizate pentru amenajarea unei terase, nu ezita sa ne contactezi, fie prin intermediul formularului de contact, fie ne poti apela. Vezi in Portofoliu lucrarile noastre de amenajare a spatiilor Horeca.

Citește mai puțin
Filtrează după
Brate
Functionalitati
Materiale
Tip locatie
Brand
Stil
Informatii produse
produse/pagină
Setați descendent
produse/pagină
Setați descendent
Top