Nardi

Producator: Nardi

Nardi

Cunoscut pentru designul său inovator, Nardi este un brand italian de mobilier exterior care aduce o notă de eleganță și confort în spațiile de relaxare în aer liber. Cu o istorie bogată și tradiție în producția de mobilier de calitate, Nardi s-a impus pe piața globală încă din 1990, realizând piese de mobilier pentru grădini, mobilier terase, mobilier bar sau mobilier piscine.

Citește mai mult

Mobilier italian Nardi pentru spații exterioare

Oferind o gamă diversificată de produse, de la seturi terasa si canapele terasa, pana la fotolii, tabureti si scaune de relaxare, Nardi se distinge prin folosirea materialelor rezistente la intemperii și ușor de întreținut, precum rășini sintetice, aluminiu și fibră de sticlă. Aceste materiale de calitate conferă pieselor de mobilier Nardi durabilitate, asigurând o viață lungă și un aspect plăcut pentru mult timp.

Una dintre caracteristicile cheie ale mobilierului Nardi este designul ergonomic, care prioritizează confortul utilizatorului. Fie că este vorba de scaune de terasa, scaune inalte de bar, mese de terasa, sezlonguri sau accesorii HoReCa, fiecare piesă este proiectată pentru a oferi o experiență relaxantă în aer liber. Formele fluide, culorile vibrante și finisajele de înaltă calitate reflectă pasiunea pentru design și amenajări cu gust în spațiile exterioare.

De asemenea, Nardi se angajează să ofere soluții ecologice și sustenabile. Procesele de producție respectă standardele de mediu, iar materialele utilizate sunt reciclabile, contribuind la reducerea impactului asupra ecosistemului. În acord cu aceste valori, am pregătit pentru tine colecția noastră de mobilier ecologic Go Green, pentru amenajări responsabile și prietenoase cu mediul înconjurător.

Citește mai puțin
Filtrează după
Categorie
Forma
Brate
Functionalitati
Materiale
Tip locatie
Stil
Informatii produse
Pagină
produse/pagină
Setați descendent
Pagină
produse/pagină
Setați descendent
Top