Corpuri de Iluminat

Corpuri de iluminat HoReCa

Iluminatul in industria Horeca este un aspect important pentru a crea o atmosfera placuta si relaxanta pentru clienti. In plus, poate fi un element care sa ajute la cresterea vanzarilor si a profitului in cazul restaurantelor, cafenelelor, barurilor sau cluburilor.

O buna iluminare Horeca poate afecta in mod semnificativ experienta clientilor si poate imbunatati calitatea si durata sederii lor in locatia pe care o detii. Corpurile de iluminat potrivite ajuta la crearea unui mediu confortabil si placut, incurajand clientii sa ramana mai mult timp si sa se intoarca in mod regulat. De asemenea, imbunatateste estetica locatiei, atragand astfel clienti noi si fidelizandu-i pe cei existenti.

Citeste mai mult

Tipuri de iluminat HoReCa

Iluminatul poate fi folosit pentru a crea o atmosfera confortabila, pentru a evidentia anumite caracteristici arhitecturale sau pentru a accentua anumite elemente de design. In functie de obiectivele si stilul de decor al locatiei, exista mai multe tipuri de accesorii HoReCa pentru iluminat care pot fi utilizate:

  1. Iluminat ambiental: acest tip de iluminat se refera la luminile principale care sunt folosite pentru intreaga locatie. Aici sunt incluse lustrele bistro, lampile de perete sau de podea, luminile ambientale led, veiozele de masa sau lampile suspendate. Iluminatul ambiental este important pentru a crea o atmosfera generala confortabila, astfel incat clientii sa se simta relaxati si sa se poata bucura de bucatele alese sau de conversatiile cu prietenii. De asemenea, exista piese de mobilier luminos, care combina sticla sau alte materiale translucide cu jocurile de lumini incastrate.
  2. Iluminat accent: iluminatul accent este folosit pentru a evidentia anumite zone sau obiecte din interiorul locatiei. Acesta poate fi folosit pentru a accentua o anumita zona de lounge, elemente dintr-un mobilier bar sau o vitrina de prezentare a vinurilor. Lumina accent poate fi, de asemenea, utilizata pentru a evidentia anumite caracteristici arhitecturale, cum ar fi arcade, coloane sau ferestre. Astfel, pot fi folosite spoturi led, benzi decorative led, sfere luminoase si alte corpuri de iluminat minimaliste.
  3. Iluminat de lucru: iluminatul de lucru este important pentru a asigura o iluminare corespunzatoare pentru bucatarie, bar sau alte zone in care personalul din locatie lucreaza. Acest tip de iluminat poate fi reprezentat de lustre, lampi suspendate sau corpuri neon.
  4. Iluminat decorativ: acest tip de iluminat este folosit pentru a crea un efect vizual interesant si pentru a contribui la realizarea unui anumit stil de design interior. Iluminatul decorativ poate fi reprezentat de lumanari, beculete, lumini LED, lampi si veioze cu design deosebit, candelabre, lampadare si lumini colorate. Pentru a infrumuseta piese de mobilier terasa HoReCa, pot fi utilizate lumini sub forma de pietre decorative, lampi in forma de statui, lumanari LED si beculete exterioare cu lumina difuza.

Trend Furniture iti pune la dispozitie corpuri de iluminat HoReCa de calitate, fabricate din materiale rezistente, cu un aspect placut si modern. Pentru alte informatii si comenzi personalizate, contacteaza specialistii nostri in amenajari HoReCa, dispusi oricand sa te ajute la realizarea proiectelor tale.

Citeste mai putin
Filtrează după
Functionalitati
Materiale
Tip locatie
Brand
Stil
Informatii produse
Pagină
produse/pagină
Setați descendent
Pagină
produse/pagină
Setați descendent
Top