Corian

CORIAN - o inovare in designul interior si amenajarea spatiilor publice!

Designerii si arhitectii din intreaga lume recomanda Corian-ul tocmai pentru ca poate transforma cele mai ambitioase viziuni in realitate. Dar ce este oare acest CORIAN? CORIAN-ul este foarte frecvent folosit ca material decorativ atat in amenajari rezidentiale cat si comerciale, precum in amenajarile de tip HORECA (receptii, blaturi de bar din corian etc.), din industria opsitalitatii sau chiar cea medicala. Tehnic spus, CORIAN-ul este un produs compus avansat, un material de suprafata solida, neporos, omogen, compus din rasini acrilice (cunoscute si sub numele de PolyMethyl MethAcrylate sau PMMA) si minerale naturale. Este un material inert si nu este toxic. CORIAN-ul, prin natura sa, ofera flexibilitate designului, functionalitate si durabilitate - factori extrem de importanti in sectorul HoReCa.

Avantajele si beneficiile Corianului

  • Durabil - Corian isi pastraza aspectul bun si rezistenta la zgarieturi care pot aparea in timpul uzurii zilnice
  • Rezistenta -De când a fost introdus, Corian® si-a dovedit rezistenta remarcabila ca material utilizat pe scara larga in spatiile publice, cu trafic intens. La Corian® îmbinarile sunt aproape invizibile, iar lichidele nu pot patrunde.
  • Curatare usoara -Corian® are o suprafata neteda care împiedica patrunderea contaminantilor si a petelor. Murdaria si petele ramân la suprafata si pot fi usor îndepartate cu un prosop si detergent de uz casnic.
  • Lipsa porilor-Corian® este non-poros si igienic. Suprafata lui neteda previne patrunderea lichidelor, usurând astfel curatarea. Bacteriile si mucegaiurile nu gasesc un loc de cuibarit. Daca Corian® pare curat, atunci este cu adevarat curat.
  • Posibilitate de repararare-Suprafetele Corian® pot fi renovate si remediate cu usurinta. Cu putin efort, suprafata Corian® îsi va recupera repede starea impecabila. .

Aplicatii industriale ale Corianului

Igienic Non-toxic CORIAN-ul este asadar ideal pentru aproape orice concept de design interior sau design de produs si ne permite sa realizam amenajari unice si de impact.

TREND FURNITURE a inceput inca din 2015 sa imbine materialul CORIAN cu mobilierul produs pentru locatiile amenajate iar rezultatele au fost cu adevarat spectaculoase. Convinge-te si tu: receptia din Corian a Grand Hotel Teleferic, barul realizat din Corian al Cofetariei Dana si multe altele.

Vezi Portofoliu
Top