Corian

CORIAN-o inovare in designul interior si amenajarea spatiilor publice!

Designerii si arhitectii din intreaga lume recomanda Corian-ul tocmai pentru ca poate transforma cele mai ambitioase viziuni in realitate. Dar ce este oare acest CORIAN? CORIAN-ul este foarte frecvent folosit ca material decorativ atat in amenajari rezidentiale cat si comerciale, precum in amenajarile de tip HORECA, din industria opsitalitatii sau chiar cea medicala. Tehnic spus, CORIAN-ul este un produs compus avansat, un material de suprafata solida, neporos, omogen, compus din rasini acrilice (cunoscute si sub numele de PolyMethyl MethAcrylate sau PMMA) si minerale naturale. Este un material inert si nu este toxic. CORIAN-ul, prin natura sa, ofera flexibilitate designului, functionalitate si durabilitate - factori extrem de importanti in sectorul HoReCa.

Culorile CORIAN Culorile in care este oferit CORIAN-ul permit o paleta aproape nelimitata de lucru. Fie ca alegeti o singura culoare, o baza neutra pentru design sau combinatii surprinzatoare, fie ca il utilizati pentru diverse insertii, accente sau ca element versatil de completare a altor materiale precum: lemn, metal, piatra etc., CORIAN are o solutie pentru fiecare stil si caracter. Iata deci o parte din patela de culori de CORIAN: In ceea ce priveste aplicabilitatea acestui material in amenajarile interiore HoReCa, va spunem de la inceput ca CORIAN-ul poate fi o cheie a succesului tau. [Stim cu totii ca prima impresie conteaza mereu. Ei bine, cu ajutorul acestui material, chiar poti avea grija de imaginea business-ului tau, a locatiei ce o reprezinti. ] Omogen, cu un finisaj distinctiv si un efect fascinant cu lumina, CORIAN-ul este materialul ce iti poate elibera creativitatea. In acest moment te invitam sa-si lasi ideile sa devina realitate.

Avantajele materialului CORIAN in amenajarile interioare sau exterioare

Culoare fara limite /Curbe organice sinuoase, solutii inovatoare pentru orice design /Efecte de lumina /Teturi si modele in relief, ce permit personalizarea suprafetelor Design vertical si placarea peretilor interiori Versatil si in exterior Calitati senzuale determinate de suprafete imperfecte Scara monolitica, omogena Potrivire placuta vizual si practic cu gama larga de alte materiale: lemn, metal, sticla sau piatra naturala. Igienic Non-toxic CORIAN-ul este asadar ideal pentru aproape orice concept de design interior sau design de produs si ne permite sa realizam amenajari unice si de impact in sectorul HoReCa sau sanitar. TREND FURNITURE a inceput inca din 2015 sa imbine materialul CORIAN cu mobilierul produs pentru locatiile amenajate iar rezultatele au fost cu adevarat spectaculoase. Convinge-te si tu: receptia din Corian a Grand Hotel Teleferic, barul realizat din Corian al Cofetariei Dana si multe altele.

Vezi Portofoliu
Top