Sezlonguri plastic

Filtrează după
Brate
Functionalitati
Materiale
Tip locatie
Brand
Stil
Informatii produse
produse/pagină
Setați descendent
produse/pagină
Setați descendent

Sezlonguri plastic

Sezlonguri plastic pentru amenajarea spatiului din jurul piscinei tale, intr-o paleta variata de culori si de modele. Acestea prezinta un design minimalist, fiind in acelasi timp elementul cheie care contribuie la conturarea confortului si stilului personal al locatiei. In plus, gratie materialelor de inalta calitate care compun piesele de mobilier piscina, achizitia va fi in mod garantat o investitie facuta pe termen lung.

Sezlonguri din plastic - Caracteristici si beneficii cheie

Plasticul este un material versatil, folosit in mai multe industrii. Tocmai din acest motiv constituie si baza pentru multe obiecte de amenajare si de mobilier destinate pentru exterior, cum ar fi sezlongurile din plastic. Pe langa rezistenta la uzura si paleta larga de modele si stiluri, iata care sunt caracteristicile cheie ale acestora:

  • Rezistenta la razele UV;
  • Posibilitatea de a regla usor spatarul;
  • Durabilitate in fata intemperiilor si a traficului intens;
  • Picioare anti-alunecare;
  • Gama variata de modele si de tehnologii;
  • Stivuire usoara.

Descopera pe site catalogul nostru de produse si alege sezlongurile din plastic potrivite pentru locatia ta. Iti punem la dispozitie doar sezlonguri piscina testate, realizate din materiale premium si in pas cu tendintele momentului in materie de amenajare. Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informatii si lasa-te inspirat de lucrarile din portofoliul nostru.

Top