Etapele unei amenajari HORECA

1. Consultanta

Intai iti facem o vizita si discutam despre particularitati ale spatiului, stilul dorit, termenul de implementare si bugetul alocat, pozitionarea brandului tau si grupul de clienti pe care il tintesti.

2. Design

Designerii nostri iti propun un concept ilustrat prin imagini 3D, planse desenate si planimetrii. Il discutam si il ajustam in asa fel incat rezultatul final sa fie ceea ce ti-ai dorit. In aceasta etapa iti recomandam si produsele de baza incluse in proiect, cum ar fi mese, banchete, scaune, fotolii, etc. De asemenea, iti propunem finisajele si tapiteriile pentru personalizarea produselor.

3. Proiectare

Dupa ce finalizam conceptul, incepem sa lucram la partea tehnica a elementelor cuprinse in proiect: planuri desfasurate, cote, detalii de executie a mobilierului si multe alte date tehnice.

4. Productie

Incepem productia. Pornind de la desenele interne de executie, specialistii nostri in tamplarie, termoformare, tapitare, prelucrare CNC, finisare si asamblare materializeaza intreg proiectul. Te tinem la curent cu statusul comenzii tale si te anuntam de indata ce productia s-a incheiat.

5. Livrare si montaj

La termenul stabilit, vom livra produsele la locatia indicata. Montajul produselor custom-made il realizam tot noi, asadar nu trebuie decat sa vizualizezi rezultatul final.

Tipuri de amenajari

Fiecare locatie are specificul ei si ne place sa o tratam diferit. Suntem incantati de locatii noi cu idei inovatoare, iar portofoliul nostru cuprinde atat amenajari interioare, cat si exterioare: hoteluri, restaurante, cafenele, bistro-uri, baruri si pub-uri, lounge si cluburi, sali de evenimente si nunti, sali de conferinte, birouri, cantine, fast-food si food court, terase, piscine si multe altele.

Vezi exemple de amenajari ›

Top