The wishlist name can't be left blank

Mobilier Cofetarie si Patiserie

Mobilier pentru cofetarie si patiserie

Mobilierul pentru cofetarii si patiserii este indicat a fi confectionat din materiale dure, incasabile, care sa aduca prin designul sau un aer tineresc locatiei. Cu scopul de a construi o ambianta relaxanta si deosebita pentru clientii tai, am pregatit o selectie de scaune moderne, mese dintr-o bucata sau compuse din blaturi de mese Werzalit si picioare de mese metalice, dar si alte produse profesionale cu design unic si potrivit oricarei cofetarii sau patiserii in pas cu tendintele.

Citeste mai mult

Solutii complete de amenajare pentru cofetarie sau patiserie

Gasesti pe Trend Furniture toate piesele de mobilier de care ai nevoie pentru o amenajare completa pentru cofetarie sau patiserie, in diverse culori si materiale. Fie ca esti adeptul stilurilor clasice de design, cu linii simple si culori neutre, sau preferi stilurile moderne, cu forme geometrice, texturi neasteptate si culori vii, specialistii nostri iti stau la dispozitie si iti ofera solutii complete de amenajare. Acestea includ crearea conceptului de design, executia propriu-zisa a lucrarii si consultanta de specialitate. Putem realiza placari cu lambriuri de lemn masiv, receptii la comanda, tejghele de servire, vitrine, bar de interior si multe alte elemente de mobilier personalizate.

Un exemplu remarcabil de amenajare din portofoliul nostru este reprezentat de lantul de cofetarii Pralina din Cluj-Napoca. Pentru trei dintre aceste spatii (Pralina-Motilor, Pralina-West si Pralina-Turquoise) au fost alese piese de mobilier moderne cu un decor natural si culori vii, iar pentru cofetaria amplasata in zona garii, am ales un stil clasic si culori calde, reflectate in liniile banchetelor modulare, scaunelor de patiserie si meselor de interior.

Amenajari interioare si exterioare pentru cofetarie sau patiserie

Pentru cofetarie sau patiserie, recomandam din colectia de scaune de interior modelele de scaune lemn masiv sau scaune plastic, scaune tapitate si scaune cu brate. Acestea sunt confectionate din materiale de calitate, pentru a fi rezistente la uzura si trafic intens, oferind, totodata, confort sporit si o sprijinire adecvata a spatelui si bratelor.

Pentru amenajarea unei cofetarii sau patiserii cu spatiu generos, recomandam canapele cu brate si fotolii. De asemenea, iluminarea adecvata este importanta si poate crea o ambianta extrem de placuta, fapt pentru care am pregatit o selectie de corpuri de iluminat de diferite tipuri: cu picior, de perete, pentru tavan sau podea.

Daca exista spatii exterioare sau gradini in care pot fi servite micile delicatese, atunci trebuie sa iei in considerare cateva seturi de terasa, umbrele si paravane pentru crearea unor separeuri discrete. In zilele reci, poti utiliza incalzitoare de terasa, care sa mentina o temperatura optima pentru clientii tai. Astfel, poti extinde perioada de functionare a terasei cat mai mult timp.


Pentru mai multe detalii si idei de amenajare, suna-ne la 0723 190 882 sau contacteaza-ne online, iar consultantii nostri te vor ajuta cu sfaturi personalizate si toate informatiile de care ai nevoie.

Citeste mai putin
produse/pagină
Filtrari
Setați descendent
 1. Ghiveci Gio Monster
  Detalii

  Ghiveci Gio Monster pentru cofetarii

 2. Ghiveci Big Gio
  Detalii

  Ghiveci Big Gio pentru cofetarii

 3. Bol Dots
  Detalii

  Bol Dots pentru cofetarii

 4. Lampa de masa Mr. Bot
  Detalii

  Lampa de masa Mr. Bot pentru cofetarii

 5. Lampa tavan Bijoux
  Detalii

  Lampa tavan Bijoux pentru cofetarii

 6. Lampa de tavan Plume
  Detalii

  Lampa de tavan Plume pentru cofetarii

 7. Scaun luminos Zoe
  Detalii

  Scaun luminos Zoe pentru cofetarii

 8. Voila
  Detalii

  Voila pentru cofetarii

 9. Lampa masa There
  Detalii

  Lampa masa There pentru cofetarii

 10. Canapea Rap
  Detalii

  Canapea Rap pentru cofetarii

 11. Scaun Pandoro
  Detalii

  Scaun Pandoro pentru cofetarii

 12. Suport Open Cube
  Detalii

  Suport Open Cube pentru cofetarii

 13. Lampa podea Lightree
  Detalii

  Lampa podea Lightree pentru cofetarii

 14. Ghiveci pentru flori Il Vaso
  Detalii

  Ghiveci pentru flori Il Vaso pentru cofetarii

 15. Lampa tavan Ico
  Detalii

  Lampa tavan Ico pentru cofetarii

 16. Ghiveci pentru flori Gio tondo
  Detalii

  Ghiveci pentru flori Gio tondo pentru cofetarii

produse/pagină
Filtrari
Setați descendent
Top