Incalzitoare Terasa

Filtrează după
Functionalitati
Materiale
Tip locatie
Brand
Stil
produse/pagină
Setați descendent
produse/pagină
Setați descendent

Încălzitoare terasă

Încălzitoarele pentru terasă sunt o modalitate modernă și eficientă de încălzire pentru terasele exterioare ale restaurantelor, cafenelelor, barurilor sau a grădinilor de vară. Încălzitoarele asigură confortul clienților protejându-i de frig, prelungesc folosirea terasei chiar și în zilele când temperaturile sunt foarte scazute și creează o ambianță intimă, plăcută, care îndeamnă clienții să revină.

Înainte de a alege un încălzitor de terasă trebuie să vă puneți mai multe întrebări:

  • Ce suprafață aveți de încălzit?
  • Care sunt condițiile meteo în zona ta?
  • Cât de des veți muta încălzitorul de terasă?
  • De ce sisteme de siguranță aveți nevoie? 

Tipuri de încălzitoare pentru terasă

Încălzitoarele pentru terasă sunt de multe tipuri și dimensiuni. Noi vă oferim următoarele modele:
  • - Încălzitoare de terasă suspendate
  • - Încălzitoare de terasă fixe
  • - Încălzitoare de terasă tip lampă

În funcție de nevoile tale, poți alege încălzitoare electrice sau încălzitoare electrice pe bază de halogen, acestea având capacitatea până la 2100 W. Poți alege un încălzitor pentru terasă cu lumini scenografice LED care luminează noaptea, cu scrumiere incluse pentru fumători și neutralizează fumul, mirosul și care ține țânțarii departe. Majoritatea încălzitoarelor de terasă Trend vin cu nivele de reglare a căldurii, buton de pornire / oprire și / sau telecomandă.

De asemenea, trei dintre modelele noastre sunt încălzitoare electrice pe bază de halogen care, atunci când le porniți, se încălzesc foarte repede, deoarece căldura emanată de elementele cu halogen ale încălzitorului se face în spectrul infraroșu al luminii, cu o lungime de unde mai mare.

Daca nu stii ce incalzitor de terasa sa alegi sau ai nevoie de mai multe informatii despre incalzirea corecta a terasei, nu ezita sa ne contactezi, fie prin intermediul formularului de contact, fie ne poti apela. Vezi in Portofoliu lucrarile noastre de amenajare a spatiilor Horeca.

Top