Incalzitoare Terasa

Filtrează după
Functionalitati
Materiale
Tip locatie
Brand
Stil
produse/pagină
Setați descendent
produse/pagină
Setați descendent

Amenajarea teraselor si detalii care fac diferenta

Sezonul de terasa incepe de obicei din Martie si se intinde pana la sfarsitul lunii Septembrie, chiar inceputul lunii Octombrie, daca vremea permite. Pentru inceputul si finalul de sezon, atentia ta trebuie sa se indrepte si catre crearea unui mediu confortabil. Asadar, iti recomandam sa te ocupi de cateva detalii care conteaza enorm in ochii clientilor:

 • Plaseaza incalzitoare de terasa printre mese. Efectul lui se simte diferit, in functie de incalzitorul ales (cu picior, suspendat deasupra mesei sau prins de una dintre spitele umbrelei) si de deschiderea spatiului in care se afla terasa. Daca spatiul este total deschis si circula curentii de aer din toate directiile, s-ar putea ca efectul lui sa nu se simta. Asadar, iti recomandam sa instalezi umbrele si separatoare care sa limiteze circulatia aerului.
 • Ofera clientilor paturi pufoase, bine intretinute. Aceasta practica o observam destul de des in orasele mari cu terase centrale, insa diferenta o face modul in care aceste paturi sunt intretinute. Daca sunt curate si nedeteriorate, clientii le vor aprecia pe masura

Să creați în perioadele reci o atmosferă primitoare și confortabilă pe terasa restaurantui vostru este acum foarte ușor, aveți la îndemână de la TREND FURNITURE o colecție generoasă de încălzitoare de terasă! 

Incalzitoarele de terasa disponibile in colectia TREND FURNITURE sunt recunoscute si apreciate in intreaga lume pentru designul si performanta lor superioara. De la hotelur de lux si restaurante de top la terase rafinate si gradini distinse, incalzitarele de terasa ofera echilibrul perfect intre performnta, fiabilitate si eleganta.

Citește mai mult

Ce sunt încălzitoarele de terasă

Încălzitoarele pentru terasă sunt o modalitate modernă și eficientă de încălzire pentru terasele exterioare ale restaurantelor, cafenelelor, barurilor sau a grădinilor de vară. Încălzitoarele asigură confortul clienților protejându-i de frig, prelungesc folosirea terasei chiar și în zilele când temperaturile sunt foarte scazute și creează o ambianță intimă, plăcută, care îndeamnă clienții să revină.

Înainte de a alege un încălzitor de terasă trebuie să vă puneți mai multe întrebări:

 • Ce suprafață aveți de încălzit?
 • Care sunt condițiile meteo în zona ta?
 • Cât de des veți muta încălzitorul de terasă?
 • De ce sisteme de siguranță aveți nevoie? 

Tipuri de încălzitoare pentru terasă

Încălzitoarele pentru terasă sunt de multe tipuri și dimensiuni. Noi vă oferim următoarele modele:

 • - Încălzitoare de terasă suspendate;
 • - Încălzitoare de terasă fixe;
 • - Încălzitoare de terasă tip lampă.

În funcție de nevoile tale, poți alege încălzitoare electrice sau încălzitoare electrice pe bază de halogen, acestea având capacitatea până la 2100 W. Poți alege un încălzitor pentru terasă cu lumini scenografice LED care luminează noaptea, cu scrumiere incluse pentru fumători și neutralizează fumul, mirosul și care ține țânțarii departe. Majoritatea încălzitoarelor de terasă Trend vin cu nivele de reglare a căldurii, buton de pornire / oprire și / sau telecomandă.

De asemenea, trei dintre modelele noastre sunt încălzitoare electrice pe bază de halogen care, atunci când le porniți, se încălzesc foarte repede, deoarece căldura emanată de elementele cu halogen ale încălzitorului se face în spectrul infraroșu al luminii, cu o lungime de unde mai mare.

Care e înălțimea necesara pentru instalarea unui încălzitor suspendat?

Atunci când încălzitorul de terasa este suspendat la înălțime, radiația trebuie să parcurgă o distanță mai mare. Când această distanță este prea mare este necesară mai multă energie. Prin urmare, e nevoie de un încălzitor cu capacitate mai mare. Pentru a determina capacitatea unui încălzitor, ne folosim de următoarele date:

 • Încălzitorul de 1400 - 1500 Watt, trebuie suspendat la 2,10 metri de la podea;
 • Încălzitorul de 2000 Watt, trebuie suspendat la aproximativ 2,50 metri de la podea;
 • Încălzitorul de 3000 Watt sau mai mult, trebuie montat la aproximativ 2,70 până la 3,00 metri de la podea.

Desigur, puteți face și calculele invers. Acest lucru poate fi necesar atunci când sunteți legat de înălțimea tavanului locației dvs. sau de o înălțime minima de agățare.

De câte încălzitoare am nevoie?

Fiecare terasă este diferită și, prin urmare, nu există un răspuns standard la această întrebare. Trebuie întotdeauna să luăm în calcul toți factorii care concură și care pot influența. Din fericire, există reguli generale care vă pot oferi o imagine clară a încălzitorului potrivit pentru locația dvs. Datele de mai jos se aplică în cazul încălzitoarelor cu infraroșu:

 • Spațiu închis, 175 W pe M2;
 • Terasă absolut protejată, 250 W pe M2;
 • Terasă protejată în mod normal, 300 W pe M2;
 • Terasă cu vânt moderat, 350W pe M2.

De multe ori nu este necesar să încălziți întreaga terasă, de exemplu, daca există o zonă fixă de relaxare. În acest caz este de ajuns ca doar această zonă de relaxare să fie încălzită. Acest lucru face o diferență considerabilă în putere și cu siguranță în costuri. Știm din experiență ce încălzitoare sunt necesare pentru situații obișnuite:

 • Locuri pentru 2-3 persoane, 1 încălzitor de 1400-1500 W;
 • Locuri pentru 4 persoane, 1 încălzitor de 2000 W;
 • Locuri pentru 4-6 persoane, 2 încălzitoare de 1400-1500 W sau 2 încălzitoare de 2000 W.

Când utilizați mai multe încălzitoare, este recomandabil să nu le așezați prea departe unul de celălalt, deoarece atunci când lumina infraroșie se suprapune se va genera căldură suplimentară.

Daca nu știi ce incălzitor de terasă să alegi, ai nevoie de mai multe informații despre incălzirea corectă a terasei sau cauți mobilier terasă, atunci nu ezita să ne contactezi, fie prin intermediul formularului de contact, fie ne poți apela. Vezi in Portofoliu lucrările noastre de amenajare a spațiilor Horeca.

Citește mai puțin
Top