Beneficii oferite designerilor si arhitectilor parteneri

Stim ce inseamna o locatie amenajata cu ajutorul unui designer. Tocmai de aceea am decis ca atentia noastra sa se indrepte catre voi, arhitectii si designerii care, prin cunostintele si creativitatea de care dati dovada, reusiti sa transformati un simplu spatiu intr-o adevarata poveste.

Colaborarea cu noi iti va aduce o serie de beneficii si avantaje care iti usureaza munca:

1. Beneficiezi de suport tehnic in realizarea proiectelor de amenajare

Profita de cunostintele adunate de noi in acesti 15 ani de experienta. Iti oferim informatii pretioase privind solutiile tehnice prin care vor lua nastere creatiile tale.

2. Ideile tale sunt puse in practica

Stim ca proiectele reusite au elemente de design originale, motiv pentru care am decis sa oferim o multitudine de variante de personalizare pentru majoritatea produselor. De asemenea, poti propune creatii proprii pentru care vom gasi impreuna metoda de implementare.

3. Gasesti usor produsul potrivit pentru proiectul tau

Ai la dispozitie cataloage cu peste 20.000 de produse atat in format electronic cat si tiparite. Vei regasi branduri de renume precum Scab Design, Pedrali, Slide, Calligaris, Ton, Cizeta, Kartell, IsImar si multi, multi altii. Am ales sa colaboram cu furnizori care produc cu pasiune si grija mobilier de calitate si durabil.

4. Primesti gratuit obiectele 3D pentru majoritatea produselor din colectie

In platforma noastra am gandit o sectiune dedicata tie. Iti vom pune la dispozitie obiectele 3D pentru o multime de produse, incepand de la scaune de restaurant, pana la incalzitoare de terasa, baruri luminoase sau alte tipuri de mobilier Horeca. Acum e mult mai usor sa termini proiectul la timp, nu-i asa?

5. Extragi foarte usor lista de produse pentru fiecare proiect

Adauga in lista disponibila pe site-ul nostru toate produsele alese, pentru a cere o oferta sau pentru a le propune clientului tau. Iti poti crea liste diferite pentru fiecare proiect in parte si poti muta foarte usor un produs dintr-o lista in alta.

6. Beneficiezi de o expunere mai mare pe piata Horeca

Clientii Horeca te vor gasi si mai usor decat pana acum, accesand pe site-ul nostru pagina dedicata tie. Astfel, vor putea vizualiza proiectele tale realizate in colaborare cu noi si te vor putea cunoaste mai bine.

Vino si tu in comunitatea de designeri si arhitecti parteneri Trend Furniture.

Creeaza-ti cont acum
Top