Scaune de plastic

Scaune de plastic

Scaunele de plastic sunt o alegere populara si accesibila. Acest tip de scaune sunt fabricate dintr-un material usor, durabil si ieftin. Astfel, scaunele de plastic pot fi gasite in multe locuri, cum ar fi sali de conferinte, terase, cafenele, baruri, cofetarii si tot felul de spatii publice, interioare sau exterioare.

Citeste mai mult

Avantaje scaune de plastic

Scaunele de plastic prezinta mai multe avantaje, printre care:

  • Mentenanta scazuta: scaunele de plastic sunt foarte usor de curatat, de aceea le poti gasi in colectiile noastre de mobilier cantina, mobilier bistro, mobilier fast food sau mobilier cofetarie si patiserie. Datorita suprafetei netede si neaderente a materialului, acestea pot fi curatate rapid si eficient cu ajutorul unei lavete sau a unui burete, impreuna cu o solutie de curatare. In cazul spatiilor exterioare, cum ar fi terasele sau piscinele, scaunele de plastic sunt o alegere optima, deoarece fac fata fara probleme intemperiilor si pot fi stranse rapid si depozitate, la nevoie;
  • Manevrare simpla: scaunele de plastic sunt foarte usor de manevrat si pot fi depozitate fara grija ca se vor deteriora. Acestea pot fi amplasate unul peste celalalt, reducand astfel spatiul de depozitare necesar. De asemenea, pot fi transportate dintr-un loc in altul, fiind usoare si nepretentioase;
  • Costuri reduse: scaunele de plastic sunt, in general, alternative mult mai ieftine decat alte tipuri de scaune, fiind ideale pentru industriile care sunt frecventate des de multi clienti. Pentru alte tipuri de mobilier din plastic, poti consulta si oferta noastra de mese terasa, sezlonguri de plastic sau canapele pentru terasa;
  • Modele diverse: scaunele de plastic vin intr-o varietate de modele si culori, fiind potrivite atat unor cadre mai formale, cat si spatiilor cu tematica estivala.

Pentru mai multe idei de amenajare HoReCa, descoperă colecția noastră de mobilier ecologic Go Green, unde găsești produse din materiale sustenabile și alternative prietenoase cu mediul înconjurător.

Cum alegi scaunele de plastic?

Atunci cand alegi scaune de plastic, exista cateva aspecte importante de luat in considerare pentru a te asigura ca achizitionezi cele mai bune scaune. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa faci alegerea potrivita:

  • Durabilitate: verifica daca plasticul din care sunt fabricate scaunele este calitativ si asigura-te ca acestea sunt suficient de durabile pentru utilizarile pe care vrei sa le aiba.
  • Confort: chiar daca scaunele de plastic nu ofera atat de multa amortizare ca alte tipuri de scaune, acestea ar trebui sa fie suficient de confortabile pentru o sedere placuta. Verifica daca scaunele au un spatar suficient de inalt pentru a oferi sustinere adecvata.
  • Stabilitate: scaunele de plastic ar trebui sa fie stabile si sa nu se rastoarne usor. Verifica baza scaunelor si asigura-te ca acestea sunt suficient de largi pentru a suporta greutatea oricarei persoane.
  • Design: scaunele de plastic pot fi gasite in diferite modele si culori. Alege un model care se potriveste cu restul decorului.

Trend Furniture iti pune la dispozitie scaune de plastic HoReCa de calitate, rezistente, cu un aspect placut si modern. Pentru alte informatii si comenzi personalizate, contacteaza specialistii nostri in amenajari HoReCa, dispusi oricand sa te ajute la realizarea proiectelor tale!

Citeste mai putin
Filtrează după
Brate
Functionalitati
Materiale
Tip locatie
Brand
Stil
Informatii produse
Pagină
produse/pagină
Setați descendent
Pagină
produse/pagină
Setați descendent
Top