The wishlist name can't be left blank

Fotolii

Fotolii

In gama noastra vei gasi cele mai durabile modele de fotolii clasice, moderne si de design, demifotolii pentru cafenele, bar si spatii hoteliere, tabureti cu design simplu sau inedit si fotolii pouf.

Fotoliile de la Trend sunt disponibile intr-o paleta cromatica variata pentru tapiterie, de la pasteluri la culori vibrante sau chiar personalizate la cerere.

Fotoliile de bar trebuie alese astfel incat sa se incadreze in designul barului impreuna cu scaunele de bar, pe cand fotoliile de cafeanea trebuie sa fie cat mai confortabile si spatioase.

Iată câteva dintre beneficiile alegerii mobilierului nostru pentru cafeneaua sau lounge-ul dvs.:

 • Confort: Mobilierul nostru este proiectat pentru a fi confortabil pentru perioade lungi de timp, astfel încât clienții dvs. să se poată relaxa și să-și petreacă timpul bine.
 • Durabilitate: Mobilierul nostru este fabricat din materiale de înaltă calitate care pot rezista la uzură intensă, astfel încât să fiți sigur că va dura mulți ani.
 • Stil: Mobilierul nostru vine într-o varietate de stiluri pentru a se potrivi cu orice decor, astfel încât să puteți găsi piesele perfecte pentru spațiul dvs.
 • Personalizare: Puteți personaliza mobilierul dvs. prin alegerea tapițeriei și finisajelor preferate, astfel încât să creați un spațiu cu adevărat unic.

Suntem convinși că veți găsi mobilierul perfect pentru cafeneaua sau lounge-ul dvs. în gama noastră. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe sau pentru a plasa o comandă.

produse/pagină
Filtrari
Setați descendent
 1. Scaun Babila 2746
  Detalii

  Scaun Babila 2746

 2. Scaun cu brate Babila 2735
  Detalii

  Scaun cu brate Babila 2735

 3. Scaun Laja 889F
  Detalii

  Scaun Laja 889F

 4. Fotoliu Zippo ZIP1P/140
  Detalii

  Fotoliu Zippo ZIP1P/140

 5. Fotoliu Zippo ZIPL1P
  Detalii

  Fotoliu Zippo ZIPL1P

 6. Fotoliu Brek P2
  Detalii

  Fotoliu Brek P2

 7. Fotoliu Brek D1
  Detalii

  Fotoliu Brek D1

 8. Fotoliu Adele R15
  Detalii

  Fotoliu Adele R15

produse/pagină
Filtrari
Setați descendent
Top