Servicii amenajari spatii HORECA

Design & Proiectare

Afacerea ta este la inceput de drum si vrei sa creezi o locatie cu o personalitate unica? Noi iti stam la dispozitie cu idei creative si experienta necesara planificarii si implementarii unui proiect complet de amenajare a spatiilor tale prin intermediul designerilor cu care colaboram. Plecand de la ideile tale si in functie de tipul locatiei ca si destinatie: restaurant, bistro, pub, hotel, cafenea, terasa, etc., vom veni cu cele mai bune propuneri de amenajare a locatiei tale atat din punct de vedere estetic si functional cat si din punct de vedere al bugetului alocat amenajarii locatiei.

Consultanta specializata

Poate vrei sa renovezi sau sa schimbi putin aspectul locatiei tale. Sau poate iti extinzi afacerea si vrei sa adaugi un plus de locuri in locatia ta. Colegii nostri sunt pregatiti sa te ajute cu informatii pretioase pentru a face alegerea optima si vor fi alaturi de tine de la prima discutie. Te vor ghida printre multitudinea de produse si variante de personalizare si se vor asigura ca alegerile tale se pliaza pe bugetul alocat si raspund nevoilor clientilor tai. Stim ce inseamna o locatie HORECA si suntem mereu preocupati ca investitiile tale in amenajare sa aduca rezultatele dorite.

Productie de mobilier customizat

Ca si specialisti in productia de mobilier profesional pentru locatiile HORECA, avem posibilitatea de a realiza si personaliza fiecare piesa in parte. Respectand indeaproape conceptul designerului si specificatiile proiectantului, rezultatul final, amenajarea efectiva, va corespunde cu imaginea grafica acceptata. Adica ceea ce vezi in proiectul agreat va fi si in realitate. Atentia la detalii, materialele folosite si implicarea oamenilor din productie, este secretul nostru absolut pentru o amenajare reusita.

Livrare si montaj

Grija transportului si a modului in care mobilierul ajunge la tine in locatie este in sarcina noastra. Ne asiguram ca produsele sa ajunga la destinatie in conditii optime. Montajul pieselor de mobilier se face de echipa specializata care aseaza cu grija si atentie fiecare piesa de mobilier la locul ei, astfel incat acestea sa completeze proiectul locatiei tale.

Top