The wishlist name can't be left blank

Despre noi

Cine suntem

Suntem o echipă dinamică și creativă, cu un obiectiv bine definit: să aducem la viață proiecte de amenajare inovatoare și funcționale, perfect adaptate nevoilor și cerințelor clienților noștri. Experiența noastră de peste 20 de ani în industria HORECA, împreună cu eforturile colective ale arhitecților noștri, a proiectanților, inginerilor și a meșterilor tâmplari, constituie fundația muncii și a proiectelor noastre. Acestea reprezintă resursele și viziunea care stau la baza promisiunii noastre față de clienți.. 

20 de ani de amenajări și mobilier HORECA!

Pasiunea și experiența noastră stau la baza productiei de mobilier cu personalitate și trăsături distincte, contribuind la crearea unor atmosfere speciale și încărcate de emoție pentru fiecare locație în parte. Devotamentul și creativitatea ne ajută să echilibrăm spațiile, contribuind astfel la misiunea noastră de a adăuga valoare locațiilor HORECA din România. Realizăm acest lucru prin furnizarea de soluții performante, creative și mobilier profesional durabil, dezvoltând în același timp parteneriate strategice cu designeri, arhitecți, proprietari de localuri și dezvoltatori.

Servicii de amenajare a spațiilor HORECA

Amenajarea unui spațiu HORECA este un proces complex, care implică numeroși factori, de la înțelegerea nevoilor fiecărui client, conceptul de creatie și designul interior, până la selecția materialelor și producția mobilierului. Pentru a obține rezultatele dorite, este esențial să colaborați cu o echipă de specialiști cu experiență în domeniu. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina noastră de Servicii.

Top