The wishlist name can't be left blank

Mobilier Fast food / Food court

Mobilier fast food/food court

Mobilierul pentru zonele de fast food si food court joaca un rol esential in zilele noastre, fiind intalnit in majoritatea centrelor de cumparaturi, a mall-urilor, garilor, aeroporturilor si a altor spatii in care se doreste servirea rapida a consumatorilor grabiti. Acesta a evoluat de la un mobilier simplu, in care functionalitatea era prioritara, la a avea, astazi, un design placut, devenind o parte esentiala a identitatii si a atmosferei locurilor de servire a mancarurilor preparate rapid.

Citeste mai mult

Caracteristici mobilier fast food/food court

Abordand o linie moderna, piesele de mobilier pentru fast food sunt create astfel incat sa indeplineasca acele conditii specifice spatiilor publice: rezistenta indelungata la trafic intens, zgarieturi si socuri. De asemenea, designul ales pentru aceste modele prezinta un contur contemporan, chiar minimalist in unele cazuri, impresionand printr-un stil colorat, plin de viata.

In ceea ce priveste functionalitatea, mobilierul pentru fast food si food court a devenit tot mai versatil. Sistemele de banchete modulare si scaune de interior ajustabile permit configurarea spatiului in functie de dimensiunea grupurilor de clienti, facilitand conversatiile si servirea mesei intr-un mod confortabil.

Prin alegerea materialelor durabile si usor de curatat, se asigura o intretinere convenabila si igienica a zonei de food court. Iti recomandam colectiile noastre de scaune lemn masiv si scaune plastic, scaune pliante, scaune fara brate, blaturi de mese Werzalit si picioare de mese metalice. De asemenea, pentru zonele de fast food si food court amenajate in aer liber, vei regasi pe Trend Furniture seturi terasa cu design modern si usor de curatat, constand in scaune terasa si mese terasa. Acestea sunt rezistente la trafic intens si intemperii, iar designul portabil le face usor de transportat si stocat.

Amenajare moderna fast food/food court

Mobilierul pentru fast food si food court nu mai este doar despre scaune si mese convenabile. A devenit, in ultimul timp, o extensie a conceptului de brand, reflectand identitatea, valorile si stilul vizual al lanturilor de restaurante fast food. De la nuantele de culori si materialele folosite pana la designul ergonomic, fiecare detaliu este gandit pentru a crea o experienta coerenta si atragatoare.

De exemplu, restaurantele care promoveaza alternative rapide sanatoase ar putea opta pentru mobilier din lemn natural sau plastic reciclabil, asa cum sunt si produsele din colectia mobilier ecologic Go Green, in timp ce locatiile cu accent pe tehnologie si modernism ar putea alege piese cu linii futuriste si mobilier luminos.

Un alt aspect important este aranjarea mobilierului pentru a optimiza fluxul de clienti si a crea zone distincte pentru diferite activitati. Locurile de luat masa in stil familial cu mese de interior spatioase si durabile, zona de bar cu scaune inalte de bar, spatiile pentru comenzi rapide si colturile pentru relaxare sunt delimitate prin aranjamente inteligente ale mobilierului, astfel incat fiecare vizitator sa se simta confortabil si binevenit.

Pentru mai multe idei de amenajare HoReCa pentru fast food si food court, suna-ne la 0723 190 882 sau contacteaza-ne online, iar consultantii nostri te vor ajuta cu sfaturi personalizate si cu toate informatiile de care ai nevoie.

Citeste mai putin
produse/pagină
Filtrari
Setați descendent
 1. Lampa Masa Fiamma
  Detalii

  Lampa Masa Fiamma

 2. Ghiveci Secret
  Detalii

  Ghiveci Secret

 3. Ghiveci Prive
  Detalii

  Ghiveci Prive

 4. Divizor MyFlower
  Detalii

  Divizor MyFlower

 5. Picior Dot Luminos
  Detalii

  Picior Dot Luminos

 6. Lampa de tavan Plume
  Detalii

  Lampa de tavan Plume

 7. Lampa masa There
  Detalii

  Lampa masa There

 8. Lampa tavan Ico
  Detalii

  Lampa tavan Ico

produse/pagină
Filtrari
Setați descendent
Top