Mese pliabile evenimente

Mese pliabile pentru evenimente

Mesele pliabile (sau pliante) de evenimente sunt optiunea ideala pentru spatiile HoReCa. Sunt usor de manevrat, montat si strans si vin intr-o gama variata de modele si dimensiuni potrivite pentru salile de conferinte, restaurante, terase, hoteluri si multe alte spatii pentru care ai nevoie de flexibilitate. Pe TRENDfurniture ti-am pregatit modele premium de mese si scaune pliante pentru ca tu sa iti amenajezi salile de evenimente cu succes, pana in cele mai mici detalii.

Citește mai mult

Ce avantaje au mesele pliabile de evenimente?

  • Sunt usor de montat - gratie picioarelor pliante cu sistem de blocare, mesele vor fi montate simplu si rapid, fara a fi necesare alte scule.
  • Nu ocupa spatiu de depozitare - spre deosebire de modelele clasice, mesele pliabile de evenimente pot fi depozitate intr-un mod cat se poate de facil, fara a ocupa suprafete mari din depozit.
  • Sunt usor de transportat - pliate corespunzator, acestea pot fi transportate catre alt eveniment cu ajutorul carucioarelor speciale de transport. Mai mult, comandate impreuna cu stivuitor, acestea se pot transforma in spatii de depozitare sigure si care nu vor ocupa mult spatiu.
  • Sunt rezistente in timp - indiferent de modelul pe care il alegi, mesele pliabile de evenimente sunt confectionate din materiale premium, care trec testul timpului. Picioarele si cadrul sunt realizate din otel, iar blatul din placaj gros usor de intretinut.

Unde se pot folosi mesele pliabile de evenimente?

Mesele pliabile de evenimente sunt utilizate, de regula, in spatii de mari dimensiuni care acomodeaza un numar mare de persoane. Printre acestea se numar:

Alege din catalogul nostru mesele pliabile pentru evenimente de care ai nevoie pentru amenajarea spatiului tau HoReCa. Pentru informatii suplimentare si consultanta de specialitate, nu ezita sa ne contactezi!

Citește mai puțin
Filtrează după
Forma
Functionalitati
Materiale
Tip locatie
Brand
Stil
Informatii produse
produse/pagină
Setați descendent
produse/pagină
Setați descendent
Top