The wishlist name can't be left blank

Corian pentru industria medicala

Avantaje

Proprietatile igienice certificate ale Corian-ului pot ajuta arhitectii si designerii sa creeze spatii pentru unitatile medicale care sa se potriveasca standardelor din acesta industrie. Corian® îndeplineste cerintele ridicate ale celor mai exigente medii de design medical. Cu un potential nelimitat de utilizare în spatii publice chiar pentru pereti din salile de operatie

Avantajele Corian-ul sunt:

  • Usor de curatat si întretinut.
  • Nu permite cresterea mucegaiului
  • O suprafata neporoase, cu aspect neted, perfect.
  • Extrem de rezistent si de lunga durata
  • Usor de reparat
  • Flexibil. 
  • Certificat GREENGUARD® ca material cu emisii reduse de COV
  • Rezistent la murdarie
  • Rezistent la alunecare

Rezistenta la toate substantele chimice

Petele nu pot patrunde pe suprafata. O evaluare a proprietatilor de rezistenta la pete din Corian® DuPont ™ bazat pe ANSI / ICPA SS-1-2001 a fost  efectuat. Câteva picaturi din fiecare agent  folosit  în mod obisnuit în unitatile de asistenta medicala au fost plasate pe suprafata Corian® Cameo White, apoi au ramas 72 de ore. Suprafata solida Corian® a fost curatata cu usurinta folosind o cârpa moale si un produs de curatare care nonabraziv. Nu au fost vizibile pete pe suprafata curatata.

Productie de mobilier customizat

Ca firma certificata in productia de mobilier din Corian , avem posibilitatea de a realiza si personaliza fiecare piesa in parte. Respectand indeaproape conceptul designerului si specificatiile proiectantului, rezultatul final, amenajarea efectiva, va corespunde cu imaginea grafica acceptata. Adica ceea ce vezi in proiectul agreat va fi si in realitate. Atentia la detalii, materialele folosite si implicarea oamenilor din productie, este secretul nostru absolut pentru o amenajare reusita.

O calatorie prin spital

Structura unica a  Corianului îl face alegerea ideala pentru proiectarea  receptilor si zonelor de asteptare din unitatile medicale.

Corianul poate fi usor modelat si termoformat pentru a crea zone speciale de cafenea.

Corianul creeaza o estetica primitoare pentru zonele de lobby si receptie.

Putem oferi si restul de piese de mobilier pentru receptie si salile  de asteptarea https://www.trendfurniture.ro/destinatie/mobilier-unitati-medicale

Salone medicale

DuPont™ Corian® are o rezistenta mare la impact si poate rezista impactului general rezultat din multe echipamente mobile din spital. Aspectul frumos si mutitudinea de culori poate îmbunatatii ambianta spitalului. Face spatiul mai prietenos pentru pacient si medici.

Cabinet medical si sali de analize medicale

Suprafetele solide DuPont ™ Corian® pot fi unite perfect - murdaria sau fluidul corporal nu pot adera la zona expusa, iar nivelul scazut de contaminare poate fi curatat cu usurinta.

Corianul poate fi usor modelat si termoformat pentru a crea zone care indeplinesc toate cerintele din domeniul medical.

Top