Pedrali

Producator: Pedrali

Pedrali

Piesele de mobilier marca Pedrali sunt concepute pentru amenajarea spațiilor publice și a birourilor, fiind realizate din materiale rezistente și având un finisaj contemporan, în ton cu tendințele. Pedrali este un producător de mobilă italian, fondat în 1963, iar confecționarea elementelor de mobilier are loc exclusiv în fabricile proprii din Italia, printr-un proces de proiectare care include tradiția și inovația, excelența în inginerie și creativitatea.

Citeste mai mult

Mobilier italian Pedrali pentru spații HoReCa

Pedrali dezvoltă produse pentru proiecte publice, cum ar fi mobilier hoteluri, mobilier SPA, mobilier bar sau mobilier restaurant. Gama largă de categorii de produse, atât pentru interior, cât și pentru exterior, împreună cu un nivel ridicat de personalizare, face ca Pedrali să poată satisface un spectru foarte variat de cerințe și stiluri de design interior. Colecția noastră de mobilier Pedrali cuprinde, printre altele, scaune, mese, fotolii, corpuri de iluminat sau accesorii HoReCa fabricate din materiale de calitate, cum ar fi plastic dur, metal, sticlă și lemn masiv. Cele mai multe produse din colecție sunt destinate sectorului HoReCa, cum ar fi: 

Un alt element deosebit al brandului italian este angajamentul său pentru sustenabilitate și responsabilitate socială. Pedrali utilizează materiale reciclabile și procese de producție prietenoase cu mediul, contribuind astfel la reducerea impactului asupra resurselor naturale. În colecția noastră distinctă de mobilier ecologic Go Green regăsești produse sustenabile de la diverși producători de renume, printre care și Pedrali, în acord cu valorile noastre de comerț echitabil și practici responsabile pentru un viitor mai verde.

Citeste mai putin
Filtrează după
Categorie
Forma
Tip Blaturi
Brate
Functionalitati
Materiale
Tip locatie
Stil
Informatii produse
produse/pagină
Setați descendent
produse/pagină
Setați descendent
Top