Slide

Producator: Slide

SLIDE se naste din dorinta de a produce mobila si lumina pentru a crea atmosfera perfecta prin design. Designul este inspirație, surpriza, bucurie. Designul da o nota personala spațiilor interioare si exterioare si alege propriul element ideal, care este peisajul perfect al emotiilor si experientelor, care devin amintiri de neuitat.

Giò Colonna Romano a fondat SLIDE în 2002: fantezia sa sa potrivit perfect cu cei treizeci de ani ai sai în procesarea rasinilor din plastic. Prima notă de uimire este data de piesele de mobilier luminos, care au devenit imediat un must-have în lumea evenimentelor. Din 2015, fiul său Marco Colonna Romano a preluat compania cu aceeasi dorinta a tatalui sau de a creste si inova. Datorita unui spirit nou si echipei de tineri care lucreaza cu el, SLIDE a devenit o companie iubita pentru mobilierul de exterior: arhitecți și designeri de interior din întreaga lume s-au îndragostit de noile idei, forme, materiale și texturi tactile.  

Într-adevăr, SLIDE creeaza mobilier complet și colectii întregi, datorita colaborarii cu unii dintre cei mai cunoscuti designeri ai lumii, precum Alessandro Mendini, Paola Navone, Fabio Novembre, Stefano Giovannoni, Marcel Wanders, Karim Rashid și Marc Sadler. Au fost alese si introduse materiale noi, initial poliuretanul moale si rigid, apoi pernele confortabile, tesaturile impermeabile, texturile tactile ideale pentru a completa mobilierul din polietilena cu eleganta și stil. SLIDE este profund legată de prima sa esenta, sectorul iluminatului: în ultimii ani a dezvoltat o linie mult mai tehnica de lampi pentru zone mari cu un impact vizual puternic.

Filtrează după
Categorie
Forma
Brate
Functionalitati
Materiale
Tip locatie
Stil
Informatii produse
produse/pagină
Setați descendent
produse/pagină
Setați descendent
Top