Bar si Receptie Exclusive

Code
7594

Hotelul Exclusive & More din Sibiu isi intampina oaspetii cu o receptie incantatoare, in prelungirea careia se afla barul restaurantului.

Acest proiect este un exemplu de adaptare reusita la necesitatile spatiului, pastrand in acelasi timp un design unitar si un aspect elegant.

Mobilierul pentru receptie si barul care da tonul restaurantului sunt realizate din aceleasi materiale, insa functionalitatile si configuratiile lor sunt diferite.

Avand 7.8 metri liniari, barul este construit pe schelet metalic proiectat in asa fel incat sa incorporeze echipamente de bar, zona de debarasare, corpuri interioare pentru depozitare si zona de lucru.

Dupa construirea scheletului, s-au adaugat corpurile interioare din pal melaminat, pentru depozitare si blatul de lucru termorezistent.

Blatul de servire, impreuna cu frontul barului, numit si "identitatea localului" sunt produsul unui design aparte. Corianul©, material compozit foarte rezistent si extrem de usor de intretinut, a fost o alegere eleganta pentru blatul de servire, neavand nicio imbinare vizibila si un luciu impecabil. Frontul barului este realizat din elemente mici din lemn masiv de diferite esente si culori, impreuna cu un panou orizontal tapitat.

Fiecare proiect este diferit si fiecare locatie trebuie sa aiba elementul ei de unicitate, care sa ramana in amintirea oaspetilor care ii trec pragul. Te invitam sa discuti cu noi despre planurile tale de amenajare si sa gasim impreuna solutia perfecta pentru locatia ta.

 

- +
Mai multe informații
Brand Trend Production
Lungime 0
Tip locatie Bar / Pub, Bistro, Cafenele, Catering, Cluburi, Cofetarii/Patiserii, Fast-Food/Foodcourt-uri, Hoteluri, Institutii publice, Lounge, Office, Receptii, Restaurante, Sali asteptare, Sali evenimente/nunti
Materiale Compozit, Lemn Masiv, Metal, Tapitate
Top