The wishlist name can't be left blank

Picior de masa Cardiff HIGH Patrat

Producator: Trendexpress

Modelul de picioare de masa inalta de bar Cardiff HIGH cu baza patrata este unul usor de asortat cu diverse tipuri de blaturi, putand fi incadrat in spatii precum: baruri, pub-uri si cafenele. Coloana piciorului este realizata din teava de otel, iar baza de masa in forma patrata cu latura de 44,5 cm, reapizata prin turnare din fonta, ambele fiind ulterior vopsite in camp electrostatic cu vopsea rezistenta neagra.
Piciorul de masa de bar Cardiff este prevazut in partea de jos cu picioare din plastic reglabile pe inaltime. Astfel in situatia in care aveti o pardosela sensibila in locatia dvs. aceste picioruse ajustabile protejaza suprafata. Totodata, in majoritatea cazurilor intalnite de noi in restaurante sau baruri, suprafata pardoselii nu este perfect plana. Piciorusele reglabile au rolul de a compensa acesta problema, lasandu-va libertatea de a aseza masa de bar in locul pe care vi-l doriti.
Picioarele de masa bar Cardiff formeaza o masa de bar impreuna cu orice tip de blat de masa, dimensiunea maxima a blatului de masa ce poate fi asezata pe acest tip de picior de masa de bar fiind de 70x70 cm. Utilizarea unor dimensiuni mai mari de blat de masa pot duce la instabilitatea mesei. Grosimile blatului pot si ele varia de la 15 mm pana la 60 mm, functie de designul dorit. Blaturile de masa ce pot fi utilizate in combinatie cu piciorul de masa bar Cardiff pe care le recomandam si pe care le gasiti si in oferta noastra pot fi: blaturi de masa din lemn masiv (fag, stejar, rasinoase, paltin), blaturi de masa din multiplex, blaturi de masa furniruite cu stejar

Pret in functie de cantitate (euro fara TVA)
103 89
93
- +
Mai multe informații
Brand Trend Express
Tip locatie Bar / Pub, Cafenele, Cluburi
Lungime baza 40
Latime baza 40
Inaltime 110
Diametru baza 0
Blat rotund admis 0
Blat patrat/dretpunghiular admis 70x70
Materiale Metal
Produse complementare
 1. Blaturi de masa Werzalit Wenge
  Detalii
  Blaturi de masa Werzalit Wenge
 2. Blaturi de masa Werzalit Antique Oak
  Detalii
  Blaturi de masa Werzalit Antique Oak
 3. Blaturi de masa Werzalit Ex Works
  Detalii
  Blaturi de masa Werzalit Ex Works
 4. Blaturi de masa pal melaminat
  Detalii
  Blaturi de masa pal melaminat
Top