Picior masa Austin Duo

Producator: Trend Express

Modelul de picioare de masa Austin Duo cu baza dreptunghiulara si doua coloane este ideal pentru spatii precum restaurantele, cafenelele, pub-uri si lounge.

Desing-ul modern ii permite sa fie asociat cu o serie de blaturi de mese si scaune: blaturi din lemn masiv, multiplex sau furniruite cu stejar, si scaune din lemn masiv, tapitate sau cu schelet metalic.

Baza de masa Austinn este din fonta, vopsita in culoare neagra. Este compus din doua parti: talpa cu forma dreptunghiulara cu dimensiunea de 80x40 cm, realizata prin turnare din fonta, si coloana care este realizata din teava de otel, ambele fiind ulterior vopsite in camp electrostatic in culoarea negra

Dimensiunile maxime ale blaturilor de masa care pot fi plasate pe acest picior sunt de 160x80 cm.
Coloana acestui picior de masa e creata din teava de otel, iar baza e realizata prin turnare din fonta, ambele fiind ulterior vopsite in camp electrostatic in culoarea neagra.

Pret in functie de cantitate (€ fara TVA)
161 138
145
- +
Mai multe informații
Brand Trend Express
Tip locatie Bar / Pub, Bistro, Cafenele, Cantine, Cluburi, Cofetarii/Patiserii, Fast-Food/Foodcourt-uri, Hoteluri, Institutii publice, Lounge, Restaurante, Sali asteptare
Greutate neta 35.5
Lungime baza 80
Latime baza 40
Inaltime 72
Diametru baza 0
Blat rotund admis 0
Blat patrat/dretpunghiular admis 180x80
Materiale Fonta, Metal
Top