Amenajare Teleferic Grand Hotel

Producator: Trend Production

Dupa cum spune si numele locatiei, ne-am dorit de la acest proiect sa fie grandios. Teleferic Grand Hotel a devenit o destinatie indragita de turistii care poposesc in Poiana Brasov in cautare de distractie, relaxare si aer curat, iar hotelul reuseste cu succes sa captureze farmecul unei statiuni montane, cu elemente autentic romanesti si mobilier hotel personalizat.

Astfel, conceptul de design a fost gandit pentru crearea unei atmosfere inedite, in armonie cu peisajul carpatin, care sa reflecte cate ceva din traditiile si folclorul autohton. Lemnul masiv domina amenajarea interioara a hotelului, fiind regasit in toate spatiile, de la camere si holuri pana la restaurante, baruri si apres ski.

Grand Lobby Cafe Bar, un spatiu de relaxare si socializare inspirat de statiunile montane din Austria, cucereste privirile prin decorul rustic, cu podele si grinzi din lemn vechi, echilibrate de piese de mobilier cafenea cu accente moderne si piese de mobilier lounge. Spatiul este impartit in doua zone: cea de cafenea/bar, unde regasim un vibe tineresc, blaturi de mese si bar de interior din Corian, scaune tapitate, scaune de bar si canapele modulare confortabile, si cea de lounge, cu fotolii joase si masute de cafea.

Barul Apres Ski se releva ca un loc modern, cu influente montane si elemente surpriza, cum ar fi canapelele rosii brodate cu motive traditionale romanesti. Totodata, piesele de mobilier bar si mobilier terasa sunt inedite, inspirate de peisajul montan: picioare de mese luminoase, de forma conica, ce duc cu gandul la brazi, bar de exterior cu scaune rosii, de efect, si elemente decorative reprezentative: coarne de cerb sau ren.

Pentru mai multe detalii despre acest proiect, poti citi si articolul nostru de pe blog: Amenajare Hotel Teleferic, Poiana Brasov – concept, design, executie.

Top