The wishlist name can't be left blank

Amenajare Palace Hotel

Pornind de la arhitectura spatiului, a cladirii, tinand cont de amplasarea in centrul vechi al orasului Turda, si, nu in ultimul rand de nume, am conturat o amenajare in stil clasic hotelului Palace, cu minime accente contemporane, moderne sau Art Deco. Cromatica generala este una calda, eleganta, in tonuri de bej, gri, verde, iar lemnul propus are un finisaj “noce biondo” – nuc deshis.

Deoarece orasul Turda are o traditie in industria sticlei, designerul a decis sa profite de aceasta valoare specifica, locala, dand astfel locului o puternica personalitate. Sticla apare in mai multe forme conceptuale: ca luminator in tavan si ca material de baza pentru corpuri de iluminat si oglinzi decorative. In plus, amenajarea a necesitat o serie de elemente din lemn masiv precum boiserii (placari de pereti) si cornise, toate finisate si lucrate manual.

In ceea ce priveste piesele de mobilier hotel, acestea au fost selectate cu atentie pentru a se plia perfect decorului creat si pentru a oferi clientilor confort maxim. La intrare avem o receptie placata cu lemn, ce serveste si ca mini-bar, iar in zona de luat masa regasim scaune tapitate elegante, canapele modulare cu aspect Chester si blaturi de mese din lemn.

De asemenea, s-au creat mici separeuri cu mobilier lounge, ideale pentru facilitarea discutiilor, luarea unei gustari rapide sau atunci cand clientii sunt in asteptare. De aceea, am utilizat fotolii cu tapiterie asortata si masute de cafea din lemn masiv.

Proiecte in care s-a folosit acest produs
Top