Amenajare Hotel Ambasador

Situat in inima capitalei, Hotel Ambasador poate fi catalogat drept un simbol al ospitalitatii bucurestene, intampinandu-si oaspetii cu servicii de calitate de peste 8 decenii. Dispune de o capacitate sporita de cazare in cele 99 de camere atent amenajate, un restaurant propriu si doua sali de conferinta ideale pentru prezentari si evenimente corporate.

Hotelul si-a deschis portile in 1939, avand una dintre cele mai moderne instalatii sanitare din Europa la vremea aceea, iar arhitectura poarta semnatura lui Arghir Culina. Cu o istorie bogata si pe alocuri sinuoasa, hotelul duce si astazi traditia mai departe, iar personalul isi asteapta oaspetii ca intotdeauna, cu bucurie si profesionalism.

Echipa Trend Furniture a integrat conceptul de design interior creat de Eugen Buta si a executat cu atentie toate detaliile de mobilier hotel, de la placarile de pe pereti, la celelalte obiecte, precum mese de interior, scaune tapitate si scaune de bar Belinda, canapele si banchete tip Chesterfield, fotolii Symphony, receptie lobby, bar de interior luminos si multe altele.

Top