The wishlist name can't be left blank

Sezlong Safi-ratan sintetic

Producator: Vincent Sheppard

Șezlongul Safi: Relaxare deplină sub razele soarelui

Lasă-te cuprins de confortul oferit de un sezlong ratan sintetic, ideal pentru momentele de relaxare în aer liber. Materialul împletit delicat și designul elegant îți vor oferi o senzație de liniște și răsfăț.

Caracteristici:

  Spătar reglabil în 5 poziții: Adaptează-l nevoilor tale pentru a găsi poziția perfectă pentru bronzat, citit sau doar pentru a te bucura de soare. Posibilitatea de a reclina complet spătarul îți permite să te relaxezi cu adevărat.
 • Materiale rezistente: Confecționat din ratan sintetic și cadru din aluminiu vopsit electrostatic, șezlongul Safi este durabil și ușor de întreținut. Rezistă intemperiilor și își păstrează aspectul impecabil pentru o lungă perioadă de timp.
 • Disponibil în două culori: Alege varianta care se potrivește cel mai bine amenajării tale - "Old lace" pentru o notă caldă și naturală sau "Black" pentru un plus de eleganță și modernitate.
 • Confort de neegalat: Bucura-te de relaxare totală cu sprijinul oferit de șezlongul Safi. Materialul moale și confortabil te va invita să te cuibărești și să te bucuri de razele soarelui.

Prețul nu include pernele.

Pret in functie de cantitate (euro fara TVA)
1275 1020
1097
- +
32
75
192
Mai multe informații
Brand Vincent Sheppard
Înăltime șezut 32
Latime 75
Lungime 192
Materiale Ratan sintetic
Produse complementare
 1. Masuta pentru sezlong, Vela
  Detalii
  Masuta pentru sezlong, Vela
 2. Masuta de sezlong Piccolo
  Detalii
  Masuta de sezlong Piccolo
 3. Cocoon Roy
  Detalii
  Cocoon Roy
Top