The wishlist name can't be left blank

Scaun Lily

Producator: Vincent Sheppard

Scaunul Lily este un element de design versatil, cu un aspect moale și delicat, care va aduce un plus de căldură și armonie spațiului dumneavoastră de dining. Realizat din  impletitura Lloyd Loom, un material durabil și rezistent la intemperii, scaunul Lily se va integra perfect în orice decor, conferind o notă elegantă și contemporană ambientului.

Materialul  Lloyd Loom este realizat din hârtie Kraft răsucită, pe de o parte, și hârtie Kraft răsucită în jurul unui fir de oțel, pe de altă parte. 

Cadrul din aluminiu, ușor și rezistent, asigură stabilitatea și durabilitatea scaunului, iar baza din lemn masiv de stejar natural aduce un plus de eleganță și rusticitate.

Cu un design atemporal și o construcție solidă, scaunul Lily este alegerea ideală pentru cei care apreciază mobilierul de calitate, durabil și atractiv.

Pret in functie de cantitate (euro fara TVA)
460 368
396
- +
46
83
50
57

Finisaje Lemn

wood_oak
Dark_oak

Culori

sheppard-copper-lloyd-loom
sheppard-nacre-lloyd-loom
sheppard-pure-white-lloyd-loom
sheppard-snow-wash-lloyd-loom
sheppard-spakle-lloyd-loom
sheppard-terracotta-lloyd-loom
sheppard-white-wash-lloyd-loom
Mai multe informații
Brand Vincent Sheppard
Finisaje Lemn wood_oak, Dark_oak
Culori sheppard-copper-lloyd-loom, sheppard-nacre-lloyd-loom, sheppard-pure-white-lloyd-loom, sheppard-snow-wash-lloyd-loom, sheppard-spakle-lloyd-loom, sheppard-terracotta-lloyd-loom, sheppard-white-wash-lloyd-loom
Înăltime șezut 46
Inaltime totala 83
Latime 50
Adancime 57
Top