The wishlist name can't be left blank

Scaun Jack

Producator: Vincent Sheppard

Jack este cu adevărat un design inovator, ce redefinește eleganța modernă. Forma sa contemporană, combinată cu țesătura interesantă Lloyd Loom, creează un scaun dining elegant și modern, cu un "ceva" aparte care îl face să iasă în evidență. Acest material unic este realizat manual din hârtie kraft răsucită și hârtie kraft torsadată în jurul unui fir de oțel. Rezultatul este o țesătură durabilă, ușoară și cu o textură naturală plăcută la atingere.

Cadru din aluminiu oferă stabilitate și rezistență scaunului, fără a-i compromite greutatea. Bază din oțel adaugă un plus de fermitate și rezistență structurii scaunului.

Jack nu este doar un scaun, ci o adevărată piesă statement care va atrage toate privirile în orice încăpere. Designul său modern și materialele de calitate îl fac ideal pentru amenajări contemporane, minimaliste sau scandinave.

Pret in functie de cantitate (euro fara TVA)
475 380
409
- +
46
85
62
61

Culori

sheppard-copper-lloyd-loom
sheppard-nacre-lloyd-loom
sheppard-pure-white-lloyd-loom
sheppard-snow-wash-lloyd-loom
sheppard-spakle-lloyd-loom
sheppard-terracotta-lloyd-loom
sheppard-white-wash-lloyd-loom
Mai multe informații
Brand Vincent Sheppard
Culori sheppard-copper-lloyd-loom, sheppard-nacre-lloyd-loom, sheppard-pure-white-lloyd-loom, sheppard-snow-wash-lloyd-loom, sheppard-spakle-lloyd-loom, sheppard-terracotta-lloyd-loom, sheppard-white-wash-lloyd-loom
Înăltime șezut 46
Inaltime totala 85
Latime 62
Adancime 61
Materiale Metal
Top