The wishlist name can't be left blank

Scaun de bar Avril

Producator: Vincent Sheppard

Scaunul bar Avril îmbină un design modern și rafinat cu materiale calitative și durabile. Șezutul său delicat, realizat din  tesatura Lloyd Loom, oferă o textură plăcută și un aspect atemporal. Cadrul din aluminiu rezistent asigură stabilitate și ușurință în deplasare, iar baza din lemn masiv de stejar adaugă o notă caldă și naturală ambianței.

Caracteristici :

  • Impletitura Lloyd Loom:  Acest material tradițional este redefinit printr-o țesătură fină și elegantă, oferind un plus de confort și respirabilitate. Lloyd Loom este realizat din hârtie Kraft răsucită, pe de o parte, și hârtie Kraft răsucită în jurul unui fir de oțel, pe de altă parte.
  • Cadru din aluminiu:  Greutate redusă pentru manevrare ușoară, în timp ce asigură rezistență și stabilitate de lungă durată.
  • Bază din lemn de stejar: Adaugă un element natural și elegant designului scaunului. 
  • Două înălțimi de șezut: Alegeți înălțimea scaunului care se potrivește perfect înălțimii barului sau insulei din bucătărie.
  • Finisaje de calitate: Impletitura Lloyd Loom vine într-o varietate de culori, iar baza din lemn este disponibilă cu diverse nuanțe de finisaj, permitându-vă să personalizați scaunul pentru a se integra perfect în decorul dumneavoastră.
Pret in functie de cantitate (euro fara TVA)
680 544
585
- +
78
107
55
50

Finisaje Lemn

wood_oak

Culori

sheppard-copper-lloyd-loom
sheppard-nacre-lloyd-loom
sheppard-pure-white-lloyd-loom
sheppard-snow-wash-lloyd-loom
sheppard-spakle-lloyd-loom
sheppard-terracotta-lloyd-loom
sheppard-white-wash-lloyd-loom
Mai multe informații
Brand Vincent Sheppard
Finisaje Lemn wood_oak
Culori sheppard-copper-lloyd-loom, sheppard-nacre-lloyd-loom, sheppard-pure-white-lloyd-loom, sheppard-snow-wash-lloyd-loom, sheppard-spakle-lloyd-loom, sheppard-terracotta-lloyd-loom, sheppard-white-wash-lloyd-loom
Înăltime șezut 78
Inaltime totala 107
Latime 55
Adancime 50
Functionalitati Inalte de bar
Top