Picior de masa Boston Rotund

Producator: Trend Express

Este un picior stabil si elegant, care poate fi folosit fie ca baza pentru mese de restaurant, cafenea sau club, mese cu blat rotund.  Baza de masa Boston este din fonta, vopsita in culoare neagra. Coloana de masa este realizata din teava de otel si vopsita in camp electrostatic in culoarea negra. Piciorul este prevazut in partea de jos cu picioruse din plastic reglabile pe inaltime.

Poate fi incadrat in spatii interioare, precum restaurnatele, cafenelele, cluburile sau barurile, in combinatie cu scaune din lemn masiv, scaune tapitate sau scaune schelet metalic.

Dimensiunea maxima a blatului de masa ce poate fi asezata pe acest tip de picior de masa este de 80 cm in diametru - pentru piciorul cu 72 cm inaltime. Blaturile de masa care pot fi utilizate in combinatie cu piciorul de masa Boston Rotund pe care le recomandam si pe care le gasiti si in oferta noastra pot fi: blaturi de masa din lemn masiv, blaturi de masa din multiplex, blaturi de masa furniruite.

Pret in functie de cantitate (€ fara TVA)
72 62
65
Produse Grupate
Variante
Nici o opțiune pentru acest produs este disponibilă.
Mai multe informații
Brand Trend Express
Tip locatie Bar / Pub, Bistro, Cafenele, Cantine, Catering, Cofetarii/Patiserii, Fast-Food/Foodcourt-uri, Hoteluri, Institutii publice, Restaurante, Sali conferinta, Sali evenimente/nunti
Functionalitati Inalte de bar
Greutate neta 14-15.5 kg
Lungime baza 0
Latime baza 0
Inaltime 72
Diametru baza 42.5
Blat rotund admis 70-80
Blat patrat/dretpunghiular admis 70x70
Materiale Metal
Top