The wishlist name can't be left blank

Mese

1. Punctul de pornire

Discutam despre destinatia produsului, spatiul disponibil si stilul locatiei tale, pentru a-ti oferi cele mai bune recomandari.


2. Personalizam produsele

Poti alege una dintre mesele cu patru picioare sau cu suport de tip industrial, insa o masa cu picior central si blat este cea mai buna optiune pentru orice tip de locatie. Alegem, deci, un model de picior de masa si un tip de blat si apoi stabilim finisajele. De asemenea, in functie de numarul de locuri, alegem dimensiunea potrivita a blatului. Nu-ti face griji in ceea ce priveste stabilitatea meselor - fiecarui picior de masa i se potrivesc anumite dimensiuni de blat. Mai mult, poti opta picioare Stable Table, care se regleaza automat pe orice suprafata neregulata.

3. Realizam productia

La confirmarea comenzii iti comunicam termenul si detaliile pentru livrare, apoi incepem productia.


4. Livram mesele

Iti oferim transportul pana la locatia ta sau poti alege sa iti organizezi singur livrarea. In ambele cazuri, ne asiguram ca produsele sa fie ambalate corespunzator si protejate de factorii externi. Montajul meselor poate fi realizat atat de tine, in baza instructiunilor primite, cat si de noi. E alegerea ta.

Top