The wishlist name can't be left blank

Gheridoane

1. Punctul de pornire

Stabilim destinatia produsului, spatiul disponibil si stilul locatiei tale. Pentru a intelege proiectul, designerul trebuie sa cunoasca dimensiunile pe care le doresti pentru acest corp de mobilier si sa iti puna cateva intrebari specifice.


2. Concepem design-ul

Alegem tipurile de materiale care se vor folosi in constructia gheridonului, iar designerul iti va propune modelul potrivit. In construirea acestuia designerul va tine cont atat de elementele estetice, cat si de functionalitatile pe care acest tip de mobilier trebuie sa le cuprinda.


3. Realizam productia

Pe tot parcursul desfasurarii proiectului, urmarim realizarea proiectului si ne asiguram ca se respecta intocmai alegerile tale. Toate finisajele, culorile, tapiteriile si modelele stabilite se vor regasi in comanda ta, iar designerul va lucra indeaproape cu echipa de productie pentru a lamuri orice detaliu de productie.


4. Livram comanda

Iti oferim transportul pana la locatia ta sau poti alege sa iti organizezi singur livrarea. In ambele cazuri, ne asiguram ca produsele sa fie ambalate corespunzator si protejate de factorii externi. Montajul gheridonului poate fi realizat atat de tine, in baza instructiunilor primite, cat si de noi. E alegerea ta.

Top