The wishlist name can't be left blank

Nunc

NUNC: Moștenire culturală transformată în modernitate

NUNC este un brand de mobilier cu rădăcini adânci în bogata moștenire culturală a Slavoniei, Croația. Călătoria companiei a început in urma cu 20 de ani, ca  parte a Grupului Ancona, specializat în mobilier din lemn masiv și panouri din lemn, combinând meșteșugul tradițional cu producția industrială sofisticată.

Filosofia de design a NUNC este un amestec captivant de influențe din Europa Centrală, Mediterană și Otomană, filtrate prin prisma peisajului slavonic. Câmpiile vaste, hrănite de Dunăre, Drava și Sava, au modelat profund estetica brandului. Acest mediu fertil, caracterizat de spiritul generos și oamenii săi buni, formează nucleul identității NUNC. Mobilierul brandului îmbină fără efort ornamentația tradițională cu minimalismul contemporan. Transpune bogăția culturală a regiunii în piese jucăușe, dar funcționale, aducând un strop de farmec rural în spațiile urbane.

Designul produselor NUNC se caracterizează printr-un contrast armonios între forme geometrice și materiale calde, naturale.

Nu am găsit produse conforme cu selecția.
Top