Amenajare Pizzeria Napoli Centrale

Pizzeria Spaghetteria Napoli Centrale, pionieră a bucătăriei cu specific italienesc din orașul Cluj Napoca, încă din anul 1998, și-a redeschis porțile cu un look nou la începutul acestui an.

Atât de proiectare cat și de implementarea în locație s-a ocupat echipa TrendFurniture, proiectul de design fiind realizat de Arh. Dan Rus, Head of Design Department.

Amenajarea locației este realizată în stil tradițional cu elemente moderne. Din stilul tradițional am folosit elemente din lemn care se regăsesc în scaunele alese, o parte din blaturile meselor și elementele decorative de pe pereți. Elemente moderne, minimaliste, care se integrează foarte bine în amenajare, sunt blatul de servire din Corian alb al barului, polițele retrobarului dar și luminile care creează o atmosferă caldă și primitoare.

Barul cu structura de metal, front din MDF vopsit și blat din Corian alb, este foarte bine scos în evidența de culoarea albastra a lemnului.

De asemenea, și banchetele custom au fost executate de echipa Trend, tapițate în 2 culori, albastru și galben, aceleași culori care se regăsesc și în tapițeria scaunelor.

Povestea amenajarii poiectului Napoli Centrale

Preț de listă (fără TVA)
0 eur
Top