Amenajare Pizzeria Napoli Centrale

Pentru decorul locatiei Napoli Centrale ne-am ocupat atat de proiectare, cat si de implementarea pieselor de mobilier restaurant. Proiectul de design a fost realizat de Arh. Dan Rus, Head of Design Department in cadrul Trend Furniture. Astfel, Pizzeria Spaghetteria Napoli Centrale, pionieră a bucătăriei cu specific italienesc din Cluj încă din anul 1998, și-a redeschis porțile cu un look nou.

Amenajarea locației este realizată în stil tradițional cu elemente moderne. Pentru a obtine influentele traditionale am folosit scaune din lemn masiv, blaturi de mese din lemn și elemente decorative din lemn, amplasate pe pereti.

Dintre piesele moderne, minimaliste, care se integrează foarte bine în amenajare, amintim blatul de servire din Corian alb de la barul de interior, polițele retrobarului și luminile care creează o atmosferă caldă și primitoare. De asemenea, și banchetele custom au fost executate de echipa Trend Furniture, tapițate în doua culori, albastru și galben, aceleași culori care se regăsesc și în tapițeria scaunelor.

Mai multe despre povestea amenajarii locatiei poti citi pe blogul nostru, in articolul: Napoli Centrale, un restaurant emblematic din Cluj-Napoca, reamenajat de echipa Trend Furniture.

Top