Amenajare Caffè del Doge

Producator: Trend Production

Cafeneaua Caffe del Doge, un concept unic care te va conduce pe drumul unei experiențe autentice italienesti îsi face intrarea si în piata românească, cu prima ei locație în Timisoara.

Inspirată din cultura venetiana, cafeneaua Caffe del Doge a preluat numele vestitilor sefi ai curtilor supreme venetiene, dogii.
 In cadrul acestui proiect fiecare element a fost executat  cu multa atentie si folosind materiale moderne imbinate cu lemn.

Echipa Trend a executat masa tip gondola dupa desenele designerului cafenelei Caffe del Doge, pentru a aminti de Venetia, locul de unde inainte de 1950 a fost fondata Caffe del Doge de catre Ermenegildo Rizzardini.

Barul a fost fabricat din mdf vopsit si blat din Corian in culoarea alb este foarte bine scos in evidenta de culoarea tapiteriei scaunelor si bachetelor facute custom si lemnul folosit la retrobar si placarea peretilor.

Cafeneaua Caffe del Doge ofera un spatiu primitor  atat in timpul zilei va puteti bucura de cele mai gustoase preparate culinare intr-o atmosfera deosebita cat si seara cand  puteti savura  un aperitivo sau un cocktail premium si sa asculte muzica de calitate!

Interviu in cadrul campaniei People Behind HoReCa https://www.youtube.com/watch?v=eWuQ5kTVfJs
Top