Amenajare restaurant RAPSODIA

Asemenea unei frumoase compozitii muzicale, armonia specifica restaurantului Rapsodia din Bistrita este de neegalat. Notele clasice imbinate cu cele moderne si elementele caracteristice stilului romantic starnesc admiratia oaspetilor, iar liniile curate ale pieselor de mobilier restaurant alese contureaza cu finete stilul acestei locatii.
Pentru a crea o emotie aparte, am realizat atat design-ul special al acestui restaurant, cat si piesele de mobilier cu un grad inalt de personalizare. Mesele cu elemente de masiv si panou furniruit sunt prevazute cu insertii din alama gravate cu diverse citate motivationale si filozofice. Canapelele modulare Chester au fost la randul lor personalizate, create in diverse forme pentru a implini cat mai frumos si eficient spatiul restaurantului. Acestora li se alatura cateva elemente decorative ce acorda o nota de originalitate si eleganta amenajarii. De asemenea, am ales scaune din lemn masiv cu tapiterie, blaturi de mese din lemn furniruit cu placute de alama si picioare de mese din fonta.
In ambianta placuta a acestui restaurant oaspetii se pot bucura atat de gustul incredibil al celor mai savuroase preparate culinare, cat si de o rafinata galerie de arta.

Top