The wishlist name can't be left blank

Amenajare Ana Baking Co

Pentru acest proiect s-a dorit realizarea unui design interior in stil newyorkez. Ana Pan este cel mai recunoscut lant de cofetarie, patiserie si panificatie din Bucuresti, iar noul concept Ana Baking Co., unde atmosfera newyorkeza prinde viata, a fost implementat cu ajutorul echipei Trend Furniture.

Pe langa produsele handmade, delicioase si variate, atmosfera newyorkeza se contureza si prin designul shop-ului, existand un mix creativ si inedit intre stilul industrial si cel rustic traditional. Obiectivul principal a fost de a crea un ambient relaxat si primitor, de a genera un spatiu care sa conduca instinctiv clientii spre autoservirea de la coffee & food bar.

Rezultatul amenajarii este unul la granita dintre traditional si modern, cu accente naturale de lemn, metal si ceramica ce imita caramida, un melanj intre piese de mobilier cafenea si mobilier cofetarie, unde oamenii sa se simta liberi, creativi si inspirati.

Astfel, locatia are un aspect viu si dinamic, cu plante verzi, scaune cofetarie si blaturi de mese din lemn masiv si mobilier lounge in diverse culori, cu fotolii tapitate si masute de cafea. Tavanul este decorat cu instalatii in stil industrial, iar felurite corpuri de iluminat creeaza o atmosfera calda si primitoare.

Mai multe informații
Tip locatie Cafenele, Cofetarii/Patiserii
Top