DE 14 ANI AMENAJARI  SI MOBILIER  HORECA

Mobilier Bar

Pentru a etala frumusetea mobilierului specific spatiilor de tip bar sau pub, alegem acele scaune inalte, mese de bar si fotolii care pun in valoare stilul interioarelor dvs. Prin finisaje diverse si tapiterii de calitate, personalizarea spatiilor devine usoara. La comanda, putem construi baruri personalizate, retrobaruri si placaje diverse cu lambriuri din lemn.

Oferim o gama larga de modele si materiale, de la scaune de lemn cu tapiterie pana la scaune inalte de bar constituite dintr-un cadru de otel cromat si corp din policarbonat. Putem construi, de asemenea, un melanj armonios de stiluri, imbinand, spre exemplu, mese din materiale moderne cu scaune din lemn curbat sau banchete modulare.

Pub-urile cu design clasic pot opta pentru scaune din lemn curbat sau scaune inalte cu tapiterie asociate cu mese de lemn cu picior central, mese cu 4 picioare sau blaturi de masa din lemn masiv cu picioare din fonta si inox. Iar pentru barurile moderne, pentru a pune accent pe design si functionalitate, recomandam piese de mobilier luminoase, combinatii de lemn cu policarbonat, canapele cu tapiterii si forme indraznete, elemente care vor scoate din anonimat orice spatiu interior.