DE 14 ANI AMENAJARI  SI MOBILIER  HORECA

Despre noi

DE 10 ANI AMENAJARI SI MOBILIER HORECA!

NOI piese de mobilier. NOI posibilități de personalizare.
NOI idei pentru amenajările HoReCa. NOUA colecție TRENDfurniture care să vă inspire.

Iată că avem un deceniu de cand NOI, cei de la TRENDFURNITURE, oferim mobilier inconfundabil și soluții complete de amenajare pentru locațiile publice de tip HoReCa din România, iar proiectele noastre realizate poartă emblema noastră distinctivă: îngrijire și atenție la detalii.

În toti acesti ani, am invățat că orice creație aproape perfectă se naște din pasiune, experiență și dăruire.
Prin pasiunea noastră, creăm mobilier cu personalitate și trăsături aparte.  
Prin experiența noastră, creăm ambianță și transmitem emoții.
Prin dăruirea noastră creăm spații pline de creativitate și echilibrate.

 

Altfel spus, misiunea noastră este să creștem valoarea locațiilor publice din România. Acest lucru îl vom realiza oferindu-vă soluții performante, creative și mobilier profesional, durabil, construind parteneriate strategice cu designerii de interior, arhitecții și proprietarii de localuri sau dezvoltatorii.

NOI întelegem că afacerea dumneavoastră este mai mult decât o locație fizică, este un loc emoțional și o extensie a propriei vieți, motiv pentru care mobilierul nostru este menit sa exprime atât personalitatea cât și dorința dumneavoastră.

În final, ne dorim ca acest website să vă inspire si să vă ajute să alegeti pentru proiectul dumneavoastră de amenajare, mobilierul perfect. 

Iar daca portofoliul nostru v-a convins de ceea ce echipa noastra poate realiza asteptam cu mare interes provocarile oricarui proiect de amenajare.