TAILOR-MADE SOLUTIONS FOR HOSPITALITY

Seturi Lounge Terase

Seturi de terasa realizate dintr-un cadru metalic vopsit si acoperit cu impletitura de ratan sintetic va asteapta sa le plasati in spatiile dvs. exterioare. Aceste seturi sunt compuse din canapea, fotolii single, fotolii cu brate, masuta de cafea cu blat de sticla, sau doar elemente single. Toate seturile sunt prevazute cu perne pentru un plus de confort.

Pot fi utilizate timp indelungat in spatii exterioare intrucat prezinta o rezistenta ridicata in fata factorilor de mediu, fiind recomandate pentru terase, gradini de vara sau verande.

Alege sa impresionezi printr-un stil inedit, cu ajutorul unor seturi pentru lounge sau terase potrivite. Combina canapelele de terasa de doua sau trei locuri, cu fotoliile cu brate sau fara brate si masutele de cafea, astfel incat locatia dumneavoastra sa emane originalitate.
Fiecare set reprezinta alegerea ideala, datorita design-ului si materialelor folosite in crearea mobilierelor, intrucat acestea rezista timp indelungat in soare puternic, intemperii si trafic intens.