The wishlist name can't be left blank

Scaune Inalte de Bar

Scaune inalte de bar

Scaunele inalte de bar sunt optiunea ideala pentru o amenajare moderna, in pas cu tendintele. Oferim solutii complete de amenajare pentru baruri si spatii de tip pub, iar scaunele inalte de bar pe care le recomandam sunt construite special pentru a rezista timp indelungat in conditiile unui trafic intens.

Desi barul si pub-ul se aseamana foarte mult ca si aspect, diferenta principala dintre ele este data de meniul servit. Daca in baruri meniul contine aproape in intregime doar bauturi, in pub-uri vei gasi si feluri de mancare in meniu, fiind varianta mai relaxata si cozy a unui restaurant, frecventata mai mult de persoanele tinere.

Citește mai mult

Avantaje scaune inalte bar

  • Paleta variata de modele, moderne, potrivite pentru orice tip de amenajare si design.
  • Materiale de cea mai inalta calitate, concepute sa reziste in timp si la utilizari indelungate.
  • Modele de scaune inalte bar fixe sau reglabile dupa inaltime, cu spatar inalt sau cu tapiterie.
  • In functie de materialul din care sunt confectionate, scaunele pentru bar se pot folosi atat la interior, cat si la exterior.

Fie ca doresti sa decorezi pub-ul sau barul in stil modern, clasic, rustic sau contemporan, scaunele inalte de bar din gama noastra sunt create din materiale diverse, special pentru a se putea incadra perfect in spatiile tale.

In aceasta gama se regasesc scaune din lemn curbat si lemn masiv, tapitate si finisate asa cum iti doresti, scaune create integral din materiale plastice, scaune club, scaune inalte cu cadru metalic si sezut din plastic, fixe, rotative sau reglabile pe inaltime sau chiar scaune pliante. Vezi si modelele de mese inalte de bar si cele de fotolii pentru un mobilier complet.

Citește mai puțin
Nu am găsit produse conforme cu selecția.
Top