The wishlist name can't be left blank

Amenajare restaurant SHABU SHABU

Conturat intr-un stil modern, cu elemente de decor specifice culturii japoneze, restaurantul SHABU SHABU Sushi & Grill, de tip all you can eat, impresioneaza atat prin retetele alese, cat si prin ambianta deosebita, creata cu ajutorul pieselor de mobilier restaurant furnizate de Trend Furniture.

Amplasat in Olanda, restaurantul de 300 de locuri face parte dintr-un lant de restaurante raspandite prin toata tara. Este mobilat cu scaune tapitate, tabureti, canapele modulare, canapele in forma de semi-luna si love seats din gama de mobilier lounge.

Pentru amenajarea zonei de servire a preparatelor au fost alese mese de restaurant formate din blaturi rotunde sau dreptunghiulare si picioare de mese cu structura tubulara. Au mai fost adaugate mese inalte de bar si masute de cafea, pentru un design complex si multifunctional. 

A fost amenajat si un bar de interior, realizat in linii moderne din blat de pal furniruit si blat compact, compus din corpuri de iluminat suspendate cu sticla securizata de 6 mm, iar gheridoanele inglobate in mobilier sunt create cu blat de compozit.

De asemenea, in interiorul acestui restaurant se regasesc: frigidere incorporate, panou decorativ deasupra canapelei lounge, garderoba cu accesorii si despartitori mobilier cu elemente de decor.

Mai multe informații
Tip locatie Restaurante
Proiecte similare
 1. Amenajare Bistro HORNET'S HOUSE Amenajare Bistro HORNET'S HOUSE
  Detalii
  Amenajare Bistro HORNET'S HOUSE
 2. Amenajare Restaurant Casa Bia Amenajare Restaurant Casa Bia
  Detalii
  Amenajare Restaurant Casa Bia
 3. Amenajare restaurant Rapsodia Amenajare restaurant Rapsodia
  Detalii
  Amenajare restaurant Rapsodia
 4. Amenajare Restaurant BOEMA Amenajare Restaurant BOEMA
  Detalii
  Amenajare Restaurant BOEMA
 5. Amenajare Restaurant MARTY CITY Amenajare Restaurant MARTY CITY
  Detalii
  Amenajare Restaurant MARTY CITY
Top