Ana Pan Titulescu

Parte din lantul de cofetarii si patiserii Ana Pan, locatia de pe Titulescu, din Bucuresti este amenajata in jurul ideii de traditional imbinat cu modern.

Fiind o locatie cu fatada generoasa din sticla, lumina naturala patrunde pe tot parcursul zilei si amplifica nuantele calde ale lemnului natur folosit atat pentru bar, cat si pentru mese, zona de display sau scaune.

Lampile cu lumina calda si spoturile scot in evidenta produsele expuse si colturile putin mai umbroase. Latura moderna a locatiei consta in frontul barului si elementele metalice in stil industrial.

Ana Pan Titulescu are aproximativ 16 locuri, pe canapeaua modulara tapitata, scaune sau la masa de bar tip consola, care este pozitionata la geam, impreuna cu scaune de bar in stil industrial.

Lemnul folosit in locatie este din mai multe esente, predominand stejarul. Zona de display a retrobarului este realizata din ladite rustice, din lemn natur, rafturi lamelare si bare metalice vopsite negre. O combinatie perfecta intre traditional si modern.

Vezi mai jos produsele folosite in acest proiect si alte amenajari similare.

Top