Picior de masa Cardiff HIGH Rotund

Producator: TREND EXPRESS

Modelul de picioare de masa inalta de bar Cardiff HIGH Rotund cu baza rotunda este unul usor de asortat cu diverse tipuri de blaturi, putand fi incadrat in spatii precum: baruri, pub-uri si cafenele. Coloana piciorului este realizata din teava de otel, iar baza este creata prin turnare din fonta, ambele fiind ulterior vopsite in camp electrostatic cu vopsea rezistenta neagra.
Piciorul de masa de bar Cardiff este prevazut in partea de jos cu picioare din plastic reglabile pe inaltime. Astfel in situatia in care aveti o pardosela sensibila in locatia dvs. aceste picioruse ajustabile protejaza suprafata. Totodata, in majoritatea cazurilor intalnite de noi in restaurante sau baruri, suprafata pardoselii nu este perfect plana. Piciorusele reglabile au rolul de a compensa acesta problema, lasandu-va libertatea de a aseza masa de bar in locul pe care vi-l doriti.
Picioarele de masa bar Cardiff formeaza o masa de bar impreuna cu orice tip de blat de masa, dimensiunea maxima a blatului de masa ce poate fi asezata pe acest tip de picior de masa de bar fiind de 70 cm in diametru. Utilizarea unor dimensiuni mai mari de blat de masa pot duce la instabilitatea mesei. Dimensiunile uzuale sunt: 50-60-70 cm diametru. Blaturile de masa ce pot fi utilizate in combinatie cu piciorul de masa bar Cardiff pe care le recomandam si pe care le gasiti si in oferta noastra pot fi: blaturi de masa din lemn masiv (fag, stejar, rasinoase, paltin), blaturi de masa din multiplex, blaturi de masa furniruite cu stejar.

Preț de listă (fără TVA)
90 eur
%Vezi cel mai mic preț pe care îl poţi obține
Pret in functie de cantitate (€ fara TVA)
90 77
81
- +
Mai multe informații
Brand TREND EXPRESS
Tip locatie Bar / Pub, Cafenele, Cluburi
Lungime baza 0
Latime baza 0
Inaltime 110
Diametru baza 43
Blat rotund admis 70
Blat patrat/dretpunghiular admis 0
Materiale Metal
Top