Blaturi de Mese

Gama variata si design-ul deosebit caracteristic blaturilor de masa pe care le oferim le recomanda pentru o multitudine de spatii interioare si exterioare.

Blaturile din lemn masiv si panourile furniruite sunt ideale pentru spatiile cu aspect clasic, contemporan sau rustic care doresc sa se distinga prin rafinament. Asociate cu picioare de mese, aceste blaturi se incadreaza perfect in cafenele, restaurante, hoteluri sau pub-uri.

Un aspect modern, foarte elegant, si un plus de rezistenta sunt principalele atuuri ale blaturilor compacte laminate din HPL. Acestea sunt recomandate pentru spatiile cu design contemporan si modern, fiind create in linii simple, curate.

Spatiile exterioare, cofetariile si spatiile fast-food sunt de regula cele care adopta un stil tineresc, indraznind sa iasa din tipare prin culori vii si decoruri inedite. Asadar, pentru terase si gradini blaturile de masa Werzalit cu diverse decoruri si blaturile din polipropilena sunt cele care atrag priviri si rezista timp indelungat la diferiti factori de mediu.

O categorie deosebita o constituie blaturile create din otel, prezentand o robustete ridicata.

Filtrează după
Forma
Tip Blaturi
Materiale
Tip locatie
Brand
Stil
Pagină
produse/pagină
Setați descendent
Pagină
produse/pagină
Setați descendent